Neler Yeni

Telefon almama az bir süre kaldı. Hangisi mantıklı?

Hangisi

• iPhone 12 mini

• Nothing Phone 1

• Diğer… (Yorumlarda belirtiniz, Şayomi hariç)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
C.S.
Evet hocam o çok iyi oluyor. Babamda Apple ekosistemi var. Kullanışlı. Bende sadece iPad var ama nothing alacağım ya. Se3 almayacağım. Bataryası kötü dediler birde magsafe yok
Sadece ipad varsa o zaman Nothing doğru tercih olur. O fiyata samsung tarafında da cihazlar olsa da o glyph arayüzü ve kendine has bir karakteri olması cihazı çok farklı kılıyor. Piyasada eşi benzeri yok. Tanınmamış bir marka olduğu için 2. Eli de yok. Ancak android 15’i de alacak olması ve arayüze sürekli güncelleme verilmesi,markanın cihazının arkasında durduğunu gösteriyor. Yakın zamanda Nothing 2a tanıtılacak. Onu da bekle diyeceğim ama ne zaman gelir bilemiyorum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece ipad varsa o zaman Nothing doğru tercih olur. O fiyata samsung tarafında da cihazlar olsa da o glyph arayüzü ve kendine has bir karakteri olması cihazı çok farklı kılıyor. Piyasada eşi benzeri yok. Tanınmamış bir marka olduğu için 2. Eli de yok. Ancak android 15’i de alacak olması ve arayüze sürekli güncelleme verilmesi,markanın cihazının arkasında durduğunu gösteriyor. Yakın zamanda Nothing 2a tanıtılacak. Onu da bekle diyeceğim ama ne zaman gelir bilemiyorum.
Hocam ben şu an 2017den kalma bir Huawei kullanıyorum bir an önce kurtulmak istiyorum. Değer mı ki? Birde 15-16k mı olur fiyatı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Dhjilyas
Baktım hocam. Malzeme kalitesini beğenmedim birde nothing arayüzü daha güzel geldi bana
Snapdragon 888 den dolayı dedim abi nothing de 778 5g var hem onda 8ram realme 12ram ama tabi 778de senin işini göreceğini düşünüyorum sen bilirsin

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Rick Baba
Nothing Phone 1 (Sıfır) ile iPhone 12 mini (İkinci el) arasında kaldım. Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda iPhone daha iyi. iPad de kullandığım için aramaları vs. iPad’den yaparım diye düşünüyorum. Ama sonuçta ikinci el. Siz olsanız ne yapardınız? Max. bütçe 17.000 civarı. Çok çıkmaz. 100-200₺ anca çıkar.

Daha önce Xiaomi istemiyorum demiştin ama yinede ben Mi 13 diyorum 8 gen 2 işlemci bile yeterli bi sebep

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
12 mini çok küçük ve batarya olarak kesinlikle tatmin etmez 5 saat ekran süresi bile alamayabilirsin. Np1 ekranı kronik sorunlu ben olsam almam alacaksamda 15k verip TR cihazı olarak almam Yurtdışı getirenlerden 10k'ya alır imei attırırım zaten Np 1 ve Np 2 piyasada kolayca imei atılan nadir cihazlardan

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam adamı aradım. Apple değilde yetkili servis değiştirmiş. Para ödemedim dedi. Garantisi de yokmus. Sen Ceyhandan geliyon dedi 14.500 yaparım sana dedi. Ama emin değilim. 14500₺ çok güzel. Başka yoktur böyle bir fiyat. Ama sorun yaşar mıyım yoksa korkuyorum. Adamın yanına gidersem ayarlar kısmından bakarım değişen parça falan var mı diye. Ben şimdi napim? Sıfır nothing phone mu ikinic el iPhone (riskli) mu?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,563
İsim
uwu
Hocam adamı aradım. Apple değilde yetkili servis değiştirmiş. Para ödemedim dedi. Garantisi de yokmus. Sen Ceyhandan geliyon dedi 14.500 yaparım sana dedi. Ama emin değilim. 14500₺ çok güzel. Başka yoktur böyle bir fiyat. Ama sorun yaşar mıyım yoksa korkuyorum. Adamın yanına gidersem ayarlar kısmından bakarım değişen parça falan var mı diye. Ben şimdi napim? Sıfır nothing phone mu ikinic el iPhone (riskli) mu?
hocam almazsanız hazirana kadar satılmazsa ben alırım :) yetkili servisin faturası olması lazım

Top Bottom