Neler Yeni

Telefon almama az bir süre kaldı. Hangisi mantıklı?

Hangisi

• iPhone 12 mini

• Nothing Phone 1

• Diğer… (Yorumlarda belirtiniz, Şayomi hariç)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Nothing Phone 1 (Sıfır) ile iPhone 12 mini (İkinci el) arasında kaldım. Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda iPhone daha iyi. iPad de kullandığım için aramaları vs. iPad’den yaparım diye düşünüyorum. Ama sonuçta ikinci el. Siz olsanız ne yapardınız? Max. bütçe 17.000 civarı. Çok çıkmaz. 100-200₺ anca çıkar.
hocam aklını bence daha karıştırma 12 mini al geç güncelleme desteği az kaldı ama ben 2 hafta önce kuzenimin eski tel 6sPlusla pubgm oynamayı denedim bataryası yeni diye biliyorum akıcı 30 fps ama android deki 60fpsten daha akıcı geldi 18 kişi pirison kasmadı androidde saniyelik kasma oluyor düzeliyor zaten bende inş bu yaz 12 mini yada se4 e bakacağım umarım dolar artmaz

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
2. El her zaman risktir. Ben olsam 15-20k’yı 2. El alarak riske atmazdım. O yüzden Nothing diyorum. Uzun süredir takip ediyorum, güncelleme geliyor. Kronik sorunu yok gibi duruyor.
Ancak Apple ekosisteminde olduğunuz için çok çok temizse 12 mini alabilirsiniz. Apple Ekosistemin konforu bambaşka.

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam aklını bence daha karıştırma 12 mini al geç güncelleme desteği az kaldı ama ben 2 hafta önce kuzenimin eski tel 6sPlusla pubgm oynamayı denedim bataryası yeni diye biliyorum akıcı 30 fps ama android deki 60fpsten daha akıcı geldi 18 kişi pirison kasmadı androidde saniyelik kasma oluyor düzeliyor zaten bende inş bu yaz 12 mini yada se4 e bakacağım umarım dolar artmaz
Nothing phone 1 alacağım hocam. İkinci elden korktum bir an. Sıfır alacağım.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
Nothing phone 1 alacağım hocam. İkinci elden korktum bir an. Sıfır alacağım.
Kesinlikle doğru karar. O paraya sıfır iphone olarak se3 var ama Nothing çok daha iyi. Sadece ipad varsa, android tercih edebilirsin. Ama tabletiydi,kulaklığıydı,saatiydi derken tam bir apple ekosisteme sahipsen o risk alınmalı. Zira dediğim gibi konfor çok başka. Küçük bir örnek vereyim; direksiyondayken arama geldiğinde saatten cevap veriyorum, kulaklığa otomatik aktarılıyor.
Küçük kızım arkada telefondan video seyrederken saatten arama yapıyorum, kulaklığa otomatik aktarılıyor ve telefonda çalan video kesintiye uğramıyor.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle doğru karar. O paraya sıfır iphone olarak se3 var ama Nothing çok daha iyi. Sadece ipad varsa, android tercih edebilirsin. Ama tabletiydi,kulaklığıydı,saatiydi derken tam bir apple ekosisteme sahipsen o risk alınmalı. Zira dediğim gibi konfor çok başka. Küçük bir örnek vereyim; direksiyondayken arama geldiğinde saatten cevap veriyorum, kulaklığa otomatik aktarılıyor.
Küçük kızım arkada telefondan video seyrederken saatten arama yapıyorum, kulaklığa otomatik aktarılıyor ve telefonda çalan video kesintiye uğramıyor.
Evet hocam o çok iyi oluyor. Babamda Apple ekosistemi var. Kullanışlı. Bende sadece iPad var ama nothing alacağım ya. Se3 almayacağım. Bataryası kötü dediler birde magsafe yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Dhjilyas
Nothing Phone 1 (Sıfır) ile iPhone 12 mini (İkinci el) arasında kaldım. Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda iPhone daha iyi. iPad de kullandığım için aramaları vs. iPad’den yaparım diye düşünüyorum. Ama sonuçta ikinci el. Siz olsanız ne yapardınız? Max. bütçe 17.000 civarı. Çok çıkmaz. 100-200₺ anca çıkar.
Realme gt 2 var ona bakabilirsin

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom