Neler Yeni

Telefon araması gelirken yapılırken çok radyasyon yayar mı?

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murathan
Merhaba, uyuyordum 26 cevapsız çağrı gördüm telefonda :) Baş ağrısıyla uyandım. 26 kere aramışlar. Telefon yaklaşık 3 metre uzağımda masanın üzerindeydi. Sizce çok fazla radyasyona maruz kalmış olabilir miyim? Yoksa yorgunluktan mı başım ağrıyor çözemedim.

crabman

80+ Bronze
Merhaba, uyuyordum 26 cevapsız çağrı gördüm telefonda :) Baş ağrısıyla uyandım. 26 kere aramışlar. Telefon yaklaşık 3 metre uzağımda masanın üzerindeydi. Sizce çok fazla radyasyona maruz kalmış olabilir miyim? Yoksa yorgunluktan mı başım ağrıyor çözemedim.
telefonun en çok radyasyon yaydığı zamanlar arama alırken ve arama yaparken. geçmiş olsun.

crabman

80+ Bronze
3 saat mesafe vardı telefonla çok zarar vermiş midir
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama muhtemelen doğduğunuzdan beri (doğduğunuzdan beri olmasa bile 10-15 yıldan fazladır belki) etrafınızdaki cihazların radyasyonuna mağruz kalıyorsunuz. hepimiz aynı şekilde. bir sıkıntı olmaz bence kısa vadede. geceleyin telefonu uçak moduna alın yeter.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murathan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D :D :D beyler 3 metre mesafe vardı masadaydı telefon. Sadece radyasyona çok maruz kalmış mıyımdır onu merak ettim :D

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
:D :D :D beyler 3 metre mesafe vardı masadaydı telefon. Sadece radyasyona çok maruz kalmış mıyımdır onu merak ettim :D
Yok hocam telefonların vs. Yaycagi radyasyon sağlıkta sorunlarına vs. Yol açmaz ama bazen baş ağrısı yapabilir

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
BEKİR ALTIN
Radrasyondan değil de kafaya çok taktigindan ağrıyabilir. Beyni fazla meşgul etme relax ol bol bol su iç. Bu radrasyonlar o kadar sıkıntı olmaz. Bilinmedik kaçak marka tel kullaniyorsan başka 😅

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
EnsarTelli
şöyle düşün
bir arabaya bindiğinde
metroya bindiğinde
veya x ray dan bile geçtiğinde onlarca kat fazlasını yiyorsun
çok minimal değerler sağlığını etkilemez
baş ağrısın sebebi telefon olduğunu sanmıyorum

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murathan
Radrasyondan değil de kafaya çok taktigindan ağrıyabilir. Beyni fazla meşgul etme relax ol bol bol su iç. Bu radrasyonlar o kadar sıkıntı olmaz. Bilinmedik kaçak marka tel kullaniyorsan başka 😅
İphone hocam :D ya radyasyona çok takıntılıyım uçak moduna almayı unutmuşum :D

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Alperen Yılmaz

BYsimit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru