S Siene 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1,087 Dahası Reaksiyon skoru 676 İsim Sinan 1 Temmuz 2023 #14 Saat olan yere basarsan o ekran açılıyor. Cepteyken sıcak ve terlemekten oluyor.
phxey41 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1,107 Dahası Reaksiyon skoru 244 İsim kerem 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Siene yazmış: Saat olan yere basarsan o ekran açılıyor. Cepteyken sıcak ve terlemekten oluyor. Devamı için tıklayın... Cidden ordan açılıyormus Bi cozumu yok mu kapatmanin Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Temmuz 2023 phxey41 yazmış: Cidden ordan açılıyormus Bi cozumu yok mu kapatmanin Devamı için tıklayın... Aha çözdüm orda gösterilecek seyleri soruyo her seyi kapattim daha sorun cikmaz
Siene yazmış: Saat olan yere basarsan o ekran açılıyor. Cepteyken sıcak ve terlemekten oluyor. Devamı için tıklayın... Cidden ordan açılıyormus Bi cozumu yok mu kapatmanin Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Temmuz 2023 phxey41 yazmış: Cidden ordan açılıyormus Bi cozumu yok mu kapatmanin Devamı için tıklayın... Aha çözdüm orda gösterilecek seyleri soruyo her seyi kapattim daha sorun cikmaz
S Siene 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1,087 Dahası Reaksiyon skoru 676 İsim Sinan 1 Temmuz 2023 #16 phxey41 yazmış: Cidden ordan açılıyormus Bi cozumu yok mu kapatmanin Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Temmuz 2023 Aha çözdüm orda gösterilecek seyleri soruyo her seyi kapattim daha sorun cikmaz Devamı için tıklayın... Çift tıkla ekran açılmayı kapamassan ekrana bastı olarak algılayıp fazladan şarjın gider.
phxey41 yazmış: Cidden ordan açılıyormus Bi cozumu yok mu kapatmanin Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Temmuz 2023 Aha çözdüm orda gösterilecek seyleri soruyo her seyi kapattim daha sorun cikmaz Devamı için tıklayın... Çift tıkla ekran açılmayı kapamassan ekrana bastı olarak algılayıp fazladan şarjın gider.