Neler Yeni

Telefon değiştirme

Çınar Yaşar

80+ Gold
Annemler yeni telefon alacakları için İphone 6s 64gb modelini ya bana verecekler ya da kardeşime, benim telefonum OPPO AX7 4gb ram 64gb depolama, genelde PUBG Mobile oynuyorum, bu telefonla internet çok çekmiyor ve PUBG Mobile'yi ancak GFX Tool ile oynayabiliyorum, genelde evde takılıyorum ve dışarı çıkarken powerbank götüreceğim, sizce 6s mi almalıyım yoksa Ax7 ile devam mı etmeliyim?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Annemler yeni telefon alacakları için İphone 6s 64gb modelini ya bana verecekler ya da kardeşime, benim telefonum OPPO AX7 4gb RAM 64gb depolama, genelde PUBG Mobile oynuyorum, bu telefonla internet çok çekmiyor ve PUBG Mobile'yi ancak GFX Tool ile oynayabiliyorum, genelde evde takılıyorum ve dışarı çıkarken powerbank götüreceğim, sizce 6s mi almalıyım yoksa Ax7 ile devam mı etmeliyim?
6s biraz eski ve çok ısınıyor gerek yok ona

Ilar

80+ Bronze
6s de 2 sene daha devam edebilirsin pubg yi sıkıntısız oynuyabilirsin ıphone geçsen iyi olur ama androidden farklıdır unutma

Çınar Yaşar

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berk yapıcı
artık şarj aleti ile gezeceksin eski bir telefon olduğu içinde pil sağlığı çok iyi değilidir gerekyok telefonun götürür seni

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Kendi telefonun iyi senin boşver 6s i.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Annemler yeni telefon alacakları için İphone 6s 64gb modelini ya bana verecekler ya da kardeşime, benim telefonum OPPO AX7 4gb RAM 64gb depolama, genelde PUBG Mobile oynuyorum, bu telefonla internet çok çekmiyor ve PUBG Mobile'yi ancak GFX Tool ile oynayabiliyorum, genelde evde takılıyorum ve dışarı çıkarken powerbank götüreceğim, sizce 6s mi almalıyım yoksa Ax7 ile devam mı etmeliyim?
OPPO devam derim hocam İphone hem biraz eski bir cihaz ve batarya konusun da da üzüyor

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
6s biraz eski ve çok ısınıyor gerek yok ona
Bende 6s var taş gibi telefon onun dönemindeki android telefonlardan daha iyi ,şarjıda bana yetiyor, telefonla işim yokken şarja takıyorum 1 gün idare ediyor ama iş oyuna gelince yetmiyor oppoya devam et sen

Top Bottom