Telefonumdan nefret ediyorum

bırak telefonu hocam da sistem 2 yi almışsın istediğini oyna :) .
Birde bana şükret dedi😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanii??
Hocam haline şükret onu bulamayanda var J7 2015 kullanıyorum PUBG mobıle ı bırak mobıle lıte da kasıyor ama bana yetiyor oyunları PC den oynadığım için
Bana şükret diyorsun fakat 30 gün oruç tutup alamadığım bir PC sende var nasıl iş bu?

Birde bana şükret dedi😃

Bana şükret diyorsun fakat 30 gün oruç tutup alamadığım bir PC sende var nasıl iş bu?
30 gün bende oruç tutuyım banada versınler hocam 4yıl bekledım ben pc almak için ???

bırak telefonu hocam da sistem 2 yi almışsın istediğini oyna :) .
Haah aynen

30 gün bende oruç tutuyım banada versınler hocam 4yıl bekledım ben PC almak için ???

Haah aynen
30 gün oruç tut alacağız dediler almadılar, ayrıca bende yıllardır bekliyorum

30 gün bende oruç tutuyım banada versınler hocam 4yıl bekledım ben PC almak için ???

Haah aynen
hocam bende 6 yıl oldu :) ama parasızlıktan değil çok şükür

Yanii ???
Para bırıktırıp alabılırdın bunun öfkesını benden çıkarmaya çalışıyosun alttan alttan tavırlar??
Kardeşim dalga mı geçiyorsun ne tavırı git bu doktora gözük asıl tavırı sen yapıyorsun, sen 4 yıl bekledim dedin, bende yıllardır bekliyorum ve 30 gün oruç tutarsam alacaklarını söylediler ve almadılar diyorum, yürü git işine PC almışsın biryerlerin havalarda

hocam bende 6 yıl oldu :) ama parasızlıktan değil çok şükür
Bilendim bu adama ben PC almış biryerleri kalkmış

Kardeşim dalga mı geçiyorsun ne tavırı git bu doktora gözük asıl tavırı sen yapıyorsun, sen 4 yıl bekledim dedin, bende yıllardır bekliyorum ve 30 gün oruç tutarsam alacaklarını söylediler ve almadılar diyorum, yürü git işine PC almışsın biryerlerin havalarda

Bilendim bu adama ben PC almış biryerleri kalkmış
nE

Geri