Telefonumdan nefret ediyorum

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Telefonumda PUBG Mobile oynamak tam bir işkence, hem internet düzgün çekmediği için nedense 968ms'de takılı kalıyor, internetim Süperonline 20mbps ve 2mbps aile olarak kullanıyoruz, AKM ile sprey atarken telefon çok ağırlaşıyor, hele video kaydettiğim zaman hayatta oynayamazsın, yakında annemler yeni telefona geçecekler bana veya kardeşime iPhone 6s 64gb kalacak kesin alacağım o telefonu, arkadaşım kolsuzsun diye dalga geçiyor kastığını görünce de PUBG Mobile oynuyorsan telefonunu ve internetini bahane etmeyeceksin diyor fakat kendisi bizim eve geldiğinde ise internetten ağlıyor neredeyse, iPhone şarjı çok hızlı gidiyormuş sıkıntı yok hayatımın geri kalanına kablo ile devam ederim, kamerası da çok kötü her şey bulanık çıkıyor, telefonumun modeli Oppo AX7 4GB ram 64gb depolama, Mediamarkt'ta bir tane çalışan tavsiye etti 4gb ram felan var diye kandırdı bizi mesela bu telefon PUBG'nin markası diye, belki doğrudur marka konusunda, ayrıca kamera bölgesi de çok ısınıyor, bataryası güzel gidiyor ama, ayrıca ara sıra Instagram donuyor bende neden adam haraket etmiyor diye bekliyorum ses var görüntü yok yani, internetimden de pişmanım (paylaşma nedenim ben hata ettim siz etmeyin)

Son düzenleme:
Bizim yapabileceğimiz ne?

Telefonumda PUBG Mobile oynamak tam bir işkence, hem internet düzgün çekmediği için nedense 968ms'de takılı kalıyor, internetim Süperonline 20mbps ve 2mbps aile olarak kullanıyoruz, AKM ile sprey atarken telefon çok ağırlaşıyor, hele video kaydettiğim zaman hayatta oynayamazsın, yakında annemler yeni telefona geçecekler bana veya kardeşime iPhone 6s 64gb kalacak kesin alacağım o telefonu, arkadaşım kolsuzsun diye dalga geçiyor kastığını görünce de PUBG Mobile oynuyorsan telefonunu ve internetini bahane etmeyeceksin diyor fakat kendisi bizim eve geldiğinde ise internetten ağlıyor neredeyse, iPhone şarjı çok hızlı gidiyormuş sıkıntı yok hayatımın geri kalanına kablo ile devam ederim, kamerası da çok kötü her şey bulanık çıkıyor, telefonumun modeli Oppo AX7 4GB RAM 64gb depolama, Mediamarkt'ta bir tane çalışan tavsiye etti 4gb RAM felan var diye kandırdı bizi mesela bu telefon PUBG'nin markası diye, belki doğrudur marka konusunda, ayrıca kamera bölgesi de çok ısınıyor, bataryası güzel gidiyor ama, ayrıca ara sıra Instagram donuyor bende neden adam haraket etmiyor diye bekliyorum ses var görüntü yok yani, internetimden de pişmanım
neden bizimle paylaşma gereği duydun ?

Telefonumda PUBG Mobile oynamak tam bir işkence, hem internet düzgün çekmediği için nedense 968ms'de takılı kalıyor, internetim Süperonline 20mbps ve 2mbps aile olarak kullanıyoruz, AKM ile sprey atarken telefon çok ağırlaşıyor, hele video kaydettiğim zaman hayatta oynayamazsın, yakında annemler yeni telefona geçecekler bana veya kardeşime iPhone 6s 64gb kalacak kesin alacağım o telefonu, arkadaşım kolsuzsun diye dalga geçiyor kastığını görünce de PUBG Mobile oynuyorsan telefonunu ve internetini bahane etmeyeceksin diyor fakat kendisi bizim eve geldiğinde ise internetten ağlıyor neredeyse, iPhone şarjı çok hızlı gidiyormuş sıkıntı yok hayatımın geri kalanına kablo ile devam ederim, kamerası da çok kötü her şey bulanık çıkıyor, telefonumun modeli Oppo AX7 4GB RAM 64gb depolama, Mediamarkt'ta bir tane çalışan tavsiye etti 4gb RAM felan var diye kandırdı bizi mesela bu telefon PUBG'nin markası diye, belki doğrudur marka konusunda, ayrıca kamera bölgesi de çok ısınıyor, bataryası güzel gidiyor ama, ayrıca ara sıra Instagram donuyor bende neden adam haraket etmiyor diye bekliyorum ses var görüntü yok yani, internetimden de pişmanım
Sana temizinden 1 telefon yolluyom o zaman:d

Oppo Ax7 almayın ben hata ettim siz etmetin 200TL daha koyup Xioami alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım pişman oldum siz almayın olmayın
ben olsam Xiaom Redmi Note 8 Pro alırdım veya sadece Note 8 bence o adam ellerindeki malları eritmek için kakalamış.

ben olsam Xiaom Redmi Note 8 Pro alırdım veya sadece Note 8 bence o adam ellerindeki malları eritmek için kakalamış.
3gb ram yetmez dediler bizde kandık, birde taksitle 2K para mı ne aldılar

Yanii??
Hocam haline şükret onu bulamayanda var J7 2015 kullanıyorum pubg mobıle ı bırak mobıle lıte da kasıyor ama bana yetiyor oyunları pc den oynadığım için

Yanii??
Hocam haline şükret onu bulamayanda var J7 2015 kullanıyorum PUBG mobıle ı bırak mobıle lıte da kasıyor ama bana yetiyor oyunları PC den oynadığım için
Bende PC de yok bütün gün evdeyim acı çekiyorum PUBG'den

Yanii??
Hocam haline şükret onu bulamayanda var J7 2015 kullanıyorum PUBG mobıle ı bırak mobıle lıte da kasıyor ama bana yetiyor oyunları PC den oynadığım için
bırak telefonu hocam da sistem 2 yi almışsın istediğini oyna :) .

Geri