Çınar Yaşar
80+ Gold
Telefonumda PUBG Mobile oynamak tam bir işkence, hem internet düzgün çekmediği için nedense 968ms'de takılı kalıyor, internetim Süperonline 20mbps ve 2mbps aile olarak kullanıyoruz, AKM ile sprey atarken telefon çok ağırlaşıyor, hele video kaydettiğim zaman hayatta oynayamazsın, yakında annemler yeni telefona geçecekler bana veya kardeşime iPhone 6s 64gb kalacak kesin alacağım o telefonu, arkadaşım kolsuzsun diye dalga geçiyor kastığını görünce de PUBG Mobile oynuyorsan telefonunu ve internetini bahane etmeyeceksin diyor fakat kendisi bizim eve geldiğinde ise internetten ağlıyor neredeyse, iPhone şarjı çok hızlı gidiyormuş sıkıntı yok hayatımın geri kalanına kablo ile devam ederim, kamerası da çok kötü her şey bulanık çıkıyor, telefonumun modeli Oppo AX7 4GB ram 64gb depolama, Mediamarkt'ta bir tane çalışan tavsiye etti 4gb ram felan var diye kandırdı bizi mesela bu telefon PUBG'nin markası diye, belki doğrudur marka konusunda, ayrıca kamera bölgesi de çok ısınıyor, bataryası güzel gidiyor ama, ayrıca ara sıra Instagram donuyor bende neden adam haraket etmiyor diye bekliyorum ses var görüntü yok yani, internetimden de pişmanım (paylaşma nedenim ben hata ettim siz etmeyin)
Son düzenleme: