Neler Yeni

Telefon dondu, kapandı, açılmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Telefonla Instada gezerken birden ekranı dondu ne güç tuşu ne dokunmatiği çalıştı sonra gittim güç tuşuna basılı tuttum bi süre sonra kapandı. Sonra geri açmaya çalıştım ama ses seda yok. Ne bildirim ışığı yanıyor ne ekran açılıyor. Şarja taktım yine aynı şekilde bir şey olmadı.

Telefon: Poco X3 Pro
Genelde depolama 127gb olunca sürekli restart atıyordu safe mode da açılıp boşaltınca açılıyordu. Şarjı bittiği için menüye girememiştim dışardan telefonu söktürüp bataryayı şarj ettirmiştim ve açılmıştı 2 gün önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Anakart üzerindeki devreler çok sıcakladığında patlama yapabilirler zaman içerisinde oyun vb. oynama durumlarında bu durum mümkün. Sıcaklık değerlerinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. ancak teknik servis daha iyi karar verecektir. Dikkatli olmak lazım sağlam ve güvenilir bir yere vermenizde fayda var.
Oyun da oynamıyorum ki. Ucuz bir kısa devre olmasını dileyeyim artık.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Oyun da oynamıyorum ki. Ucuz bir kısa devre olmasını dileyeyim artık.
General mobile telefonum vardı sıfır aldım. bir hafta sonra telefonu kapadığımda açma düşmesine basmama rağmen açılmıyordu. Servise verdim anakart yanmış dediler bende oyun oynamıyordum günlük sosyal ağlar vs. takılırım. Bunların dışında işlem yapmazdım. Yaptırıp telefonu ledgo üzerinden sattım yerine Huawei p40 Lite aldım ogün bugündür hala kullanıyorum sapasağlam telefon. Çokcada memnunum telefondan. Umarım sizin ufak bir arızadır giderilir inş.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Tekrardan yazılım atmayı dene eğer tepki vermezse anakart yanmıştır, sadece whatsapp için kullandigim bir telefonda aynı olayı yaşadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal sezgin
General mobile telefonum vardı sıfır aldım. bir hafta sonra telefonu kapadığımda açma düşmesine basmama rağmen açılmıyordu. Servise verdim anakart yanmış dediler bende oyun oynamıyordum günlük sosyal ağlar vs. takılırım. Bunların dışında işlem yapmazdım. Yaptırıp telefonu ledgo üzerinden sattım yerine Huawei p40 Lite aldım ogün bugündür hala kullanıyorum sapasağlam telefon. Çokcada memnunum telefondan. Umarım sizin ufak bir arızadır giderilir inş.
Herhangi bir ücret aldilarmi

Top Bottom