Yardım Telefon durduk yere ısınıyor

Jill Valentine

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,440
Telefonu hiç zorlamıyorum. Kullanmadığımda bile bazen durduk yere aşırı ısınıyor. Özellikle gece saatlerinde oluyor. Sizce neden olabilir?
1000015871.webp

Son düzenleme:
Çekmeyen bir yerdeyse telefon sürekli hat arayıp, çekmeye zorlayacağı için ısınabilir. Başka aklıma gelen bir şey yok.

genelde anakart yada bataryadan kaynaklı oluyor bildiğim kadarıyla virüs tarzı arkaplanda habersiz çalışan uygulamada olabilir

Virüslü veya şüpheli uygulama arka planda mining yapıyor olabilir, virüslü ne varsa silin.

Android gördüğüm zaman şaşırmıyorum fakat bu durumu bazen iPad'imde de yaşıyorum. Bazen şarjı bitmiş buluyorum, bazense ısınmış ve epey şarjı tükenmiş buluyorum.

Virüslü veya şüpheli uygulama arka planda mining yapıyor olabilir, virüslü ne varsa silin.
genelde anakart yada bataryadan kaynaklı oluyor bildiğim kadarıyla virüs tarzı arkaplanda habersiz çalışan uygulamada olabilir
Apk kullanmıyorum hocam. Uygulamaların hepsi de derin uyku modunda. Ek olarak da Otomatik engelleyici ve maksimum kısıtlama açık. Büyük ihtimal güncellemeden kaynaklı ama emin olamadım.

Ömrü tamamlanmış bataryadan kaynaklı olabilir üstadım. Ne kadardır sende telefon? Hoç batarya değişimi oldu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apk kullanmıyorum hocam. Uygulamaların hepsi de derin uyku modunda. Ek olarak da Otomatik engelleyici ve maksimum kısıtlama açık. Büyük ihtimal güncellemeden kaynaklı ama emin olamadım.

güncellemeden de kaynaklanıyor olabilir bu arada. Eğer sıkıntının pilden olmadığından eminsen, en temizi güzelce yedekleyip fabrika ayarlarına döndürmek olur.

Ömrü tamamlanmış bataryadan kaynaklı olabilir üstadım. Ne kadardır sende telefon? Hoç batarya değişimi oldu mu?
Garantinin sonuna doğru değişimi yapıldı. Sağlığı iyi. Değişeli 6 7 ay oldu.
güncellemeden de kaynaklanıyor olabilir bu arada. Eğer sıkıntının pilden olmadığından eminsen, en temizi güzelce yedekleyip fabrika ayarlarına döndürmek olur.
O kadar temizlik yaptıktan sonra mümkün değil 😃

güncellemedende olabilir marka ve sürüme göre değişir ondan kaynaklanıyorsa eğer düzeltirler ama bataryadansa değişmesi şart yakında şişer kendi deneyimlerim bunlar

Garantinin sonuna doğru değişimi yapıldı. Sağlığı iyi. Değişeli 6 7 ay oldu.

O kadar temizlik yaptıktan sonra mümkün değil 😃

Enteresan hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Garantinin sağlam batarya kullandığına emin misin? Bazen öyle çakallıkları olabiliyor, kullanılmış bataryaları iteleyebiliyorlar.

Enteresan hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Garantinin sağlam batarya kullandığına emin misin? Bazen öyle çakallıkları olabiliyor, kullanılmış bataryaları iteleyebiliyorlar.
çakallık konusu varsa zaten sahte yan sanayi bataryada olabilir telefondan telefona etkisi değişir
tabi hangi firma bilmiyorum ona göre yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri