Xiaomi Redmi note 9s 2gü önce aldım jelatini bugün çıkardım çıkarmadan önce de aynı sorun vardıTelefon Hakıkında bilgi verirmisin
servise götür benceXiaomi Redmi note 9s 2gü önce aldım jelatini bugün çıkardım çıkarmadan önce de aynı sorun vardı
Zamanla geçer demislerdiservise götür bence
Koruyucu kılıf taktır temiz ekran insana pürüzlü gelebilir (gelmemesi lazım normalde)Zamanla geçer demislerdi
Bi sıkıntı yok zaten ekranda da oyunlarda ekran akışkan değilservise götür bence
PUBG gibi oyunları en yüksek ayarlara çekdiyseniz normaldir.Bi sıkıntı yok zaten ekranda da oyunlarda ekran akışkan değil
Üzerindeki jelatin takılıyken de aynı sorun vardı kırılmaz cam takmayı deneyeceğimKoruyucu kılıf taktır temiz ekran insana pürüzlü gelebilir (gelmemesi lazım normalde)
Oyunlarda değil sadece ve akıcı da oynuyorumPUBG gibi oyunları en yüksek ayarlara çekdiyseniz normaldir.
Bende redmi note 8 var öyle bi sorun yaşamadım bana öyle gelmedi bilmiyorum eğer akışkan değilse ellerin terleyince falan dene temiz el de gene böyle pürüzlü bir hissiyat verebilir elin zıplayabilirÜzerindeki jelatin takılıyken de aynı sorun vardı kırılmaz cam takmayı deneyeceğim
3 gündür kullanıyorum oyun da oynuyorum elim terlemişse de aynıydı ama daha yeni duştan çıktım yarın da bakarım olmadı bu kırılmaz cam fln taktiririmBende redmi note 8 var öyle bi sorun yaşamadım bana öyle gelmedi bilmiyorum eğer akışkan değilse ellerin terleyince falan dene temiz el de gene böyle pürüzlü bir hissiyat verebilir elin zıplayabilir