Ekranı ıslak mendil ile silmeyi dene.Alalı bi 4 ay oldu telefonu ama ekranı hala kaygan değil oyunlarda zor dönüyor ekran pürüzlü gibi ne yapmam gerek
Ekran kuruduğunfa daha kotu oluyor ancak elim terlerse biraz düzeliyorEkranı ıslak mendil ile silmeyi dene.
Aga alakasız gibi gelcek ama üşeniyorum telefonu sağ sol aşşa yapmayaJiroskop kullan.
Bide denedim biraz alışamadımEkran kuruduğunfa daha kotu oluyor ancak elim terlerse biraz düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga alakasız gibi gelcek ama üşeniyorum telefonu sağ sol aşşa yapmaya
Evde var denedimA101 deki gözlük silme mendilinden al 40 tanesi 5 liraydı o çok işe yarıyor gerek pc gerek telefon ekranında
Oyunlarda aimi çok daha artırıyor çok rahat aim ve spray alıyorum tek sorun sniper gibi silahlarda alışması uzun.Ekran kuruduğunfa daha kotu oluyor ancak elim terlerse biraz düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga alakasız gibi gelcek ama üşeniyorum telefonu sağ sol aşşa yapmaya
Aslında ben pubg de sorun yaşamıyorum nedense ciritical ops girince ekran aşırı kuru oluyor kaymıyorOyunlarda aimi çok daha artırıyor çok rahat aim ve spray alıyorum tek sorun sniper gibi silahlarda alışması uzun.
Önceden sadece spray kullanırdım artık dürbün kapalı iken de kullanıyorum.
PUBG mobile.
Cricital opsta ben acayip zorlanıyorum yeniden başlarım jiroskop ile.Aslında ben PUBG de sorun yaşamıyorum nedense ciritical ops girince ekran aşırı kuru oluyor kaymıyor