Neler Yeni

Yardım Telefon Galerisini Olduğu Gibi PC'ye Aktarma

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,509
İsim
Ümit Can
Arkadaşlar selam. Geçen gün yeni bir telefon aldım ve hayırlısıyla yarın kullanmaya başlayacağım. Ancak eski telefonumun galerisini olduğu gibi bilgisayara ardından da Drive'a yedeklemeyi düşünüyorum. Telefon galerisini olduğu gibi Bilgisayarıma nasıl aktarabilirim?
Telefon galerisindeki tüm fotoğrafları seçip Drive'a at dediğim zaman tek atımda max 1000 Fotoğraf desteklediğini söyledi ve bende atmadım. Amacım önce PC'ye ardından da drive'a atmak. Bunun hızlı bir yolu var mı? Bilgisayar üzerinde hangi klasörü atarsam Galerimdeki tüm video ve fotoğraflar olduğu gibi bilgisayarıma gelir?
Bu akşam halletmem lazım ki ardından telefonu tamamen sıfırlayıp kenara kaldıracağım.

r4NG3r

80+ Silver
DCIM klasöründe oluyor fotolar felan

ekstra whatsapp veya uygulamaların klasörü varsa onlarıda atarsın zaten 10-20 klasör oluyor bak işte hepsine

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,509
İsim
Ümit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DCIM klasöründe oluyor fotolar felan

ekstra whatsapp veya uygulamaların klasörü varsa onlarıda atarsın zaten 10-20 klasör oluyor bak işte hepsine
Evet DCIM klasöründe toplandığını biliyorum ancak telefon galerisine baktığım zaman "Diğer Albümler" kısmında WhatsApp Statuses_58, WhatsApp Video_49, Snapchat_80 gibi bir sürü farlı klasörler de mevcut bunlar sanırım DCIM içinde olmuyor. O yüzden sordum.

r4NG3r

80+ Silver
Evet DCIM klasöründe toplandığını biliyorum ancak telefon galerisine baktığım zaman "Diğer Albümler" kısmında WhatsApp Statuses_58, WhatsApp Video_49, Snapchat_80 gibi bir sürü farlı klasörler de mevcut bunlar sanırım DCIM içinde olmuyor. O yüzden sordum.
Direkt olarak pcden telefona sağ tıklayıp fotoğraf ve videoları al'da diyebilirsin bu arada

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,509
İsim
Ümit Can
Direkt olarak pcden telefona sağ tıklayıp fotoğraf ve videoları al'da diyebilirsin bu arada
Teşekkürler hocam telefonubağladığımda Çıkan 3. seçenekteki Fotoğrafları aktar seçeneğine tıklayınca sadece DCIM ve Pictures Klasörü çıktı onları aktarıyorum şimdi daha sonra eğer telefon içinde kalanlar varsa onları da tek tek bulup atacağım.
Teşekkürler.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,509
İsim
Ümit Can
Bilgisayar telefonu görmüyor ne yapmalıyım
Telefonu bağlayınca telefona bir bildirim/uyarı gibi bişey gelmeli. 3 seçenek var
Sadece Şarj et
Dosyaları göster
Fotoğraf Video aktar
Deafult olarak ilk şıkta olur o zaman telefonu görmez. Geçen bildirimden 2. seçeneği işaretlemelisin.
Benim telefonda öyle en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,991
Üyeler
159,426
Son üye
ahmednabi
Top Bottom