Neler Yeni

Telefon Hijyen Ürünü Mü? ! Saçma İade Talebi Ret Açıklaması

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Arkadaşlar ben Hepsiburada üzerinden, sms kontrolü sağlamak için uzun süre şarj ömrü olması için tuşlu telefon aldım. Ürün bana geldi ve test ettim;
1- Şarjı, güç tasarrufu modunda + en düşük parlaklıkta 2 günü çıkartamadı ki böyle telefonlar çok uzun süre kullanılabiliyor ve ben sadece sms için kullandım, 1 dakika bile arama yapmak için kullanmadım.
2- Ürünün kasası ilk geldiğinde kontrol etmiştim ve sağlam değildi, yerinden oynuyordu.
3- Bu en önemli konu, IMEI kaydı telefona ait değil.

Bu sebeplerden iade talebi oluşturup gönderdim ve sonucu:

Ret açıklaması:
Screenshot_11.png

Hepsiburada iadesi geçersiz ürün ve hizmetleri:
Screenshot_12.png

Ben hepsiburada destek ekibi ile görüşsem sorunum çözülür mü? Yorumlarınızı bekliyorum.

Techno08

80+ Gold
Destek ekinini arayıp tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin, eğer yine yardımcı olmazlarsa thh’ye başvurun.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar ben Hepsiburada üzerinden, sms kontrolü sağlamak için uzun süre şarj ömrü olması için tuşlu telefon aldım. Ürün bana geldi ve test ettim;
1- Şarjı, güç tasarrufu modunda + en düşük parlaklıkta 2 günü çıkartamadı ki böyle telefonlar çok uzun süre kullanılabiliyor ve ben sadece sms için kullandım, 1 dakika bile arama yapmak için kullanmadım.
2- Ürünün kasası ilk geldiğinde kontrol etmiştim ve sağlam değildi, yerinden oynuyordu.
3- Bu en önemli konu, IMEI kaydı telefona ait değil.

Bu sebeplerden iade talebi oluşturup gönderdim ve sonucu:

Ret açıklaması:
Alıntıyı görüntüle

Hepsiburada iadesi geçersiz ürün ve hizmetleri:
Alıntıyı görüntüle
Ben hepsiburada destek ekibi ile görüşsem sorunum çözülür mü? Yorumlarınızı bekliyorum.
kasa bozuk olması ve imei kayıtı başka olması bile thh tini ilgilendirir hakkınızı arayın

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hijyeni bilemem ama ürünün tekrar satışa sunulmayacak halde ise yine de iadeyi kabul etmiyorlar.

Edit: İmei o telefona ait değilse net bir şekilde iade yapabilirsiniz. Yapmadıkları taktirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanız gerekir.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hijyeni bilemem ama ürünün tekrar satışa sunulmayacak halde ise yine de iadeyi kabul etmiyorlar.
Bana nasıl geldi ise o şekilde geri gönderdim. Sadece batarya jelatin ile gelmişti o kadar. Sonuçta telefonu bataryasız kontrol edemem, açtım jelatinini, taktım bataryasını denedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
Tüketici hakem heyetleri ne başvurup Hakkınızı arayın hepsiburadayada söyleyin

Top Bottom