kardeşim aynısından aldım ancak arızalı çıktı geri iade yapacağım bu gün; aynısından almayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum güvendiğin bir site filan varmıdır önerdiğin ayrıca orjinal olması da daha iyi olurRedmi Airdots iyidir.
kullanışlı mıdır? ayıca sonradan pişman olmam umarım uzun ömürlü kullanmak istiyorumQcy t5
Önerin için teşekkür ederim ancak bir sorum olacak sen kullandın mı yada çevrende kullanan oldu mu alınca uzun ömürlü kullanmak istiyorum sürekli değiştirme gibi bir şansım yok ta Teşekkürler.Haylou GT1 alabilirsiniz.
Xiaomi airdots .Xiaomi Redmi Airdots yada başka bir ürün tafsiyelerinizi bekliyorum
Bu link var.Peki orjinal nerden alabilirim bir tafsiyen varmı?
kardeşim aynısından aldım ancak arızalı çıktı geri iade yapacağım bu gün; aynısından almayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum güvendiğin bir site filan varmıdır önerdiğin ayrıca orjinal olması da daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanışlı mıdır? ayıca sonradan pişman olmam umarım uzun ömürlü kullanmak istiyorum
Tamam Teşekkür ederimBu link var.
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Xiaomi Redmi Airdots aldım ancak arızalı çıktı iade etmek zorunda kaldım tekrardan başka satıcıdan almalımıyım? yada başka bir ürün tafsiyelerinizi bekliyorum