Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar selamün aleyküm. MLBB için video çekmeyi düşünüyorum YouTuba. Samsung s23 ultra kullanıyorum. Buds 2 pro var bende ama kayit alirken istediğim performansı alamadim. Kablolu kulaklık alacağım. Sesimi temiz alsın dış seslerden etkilenmesin yani dis sesleri absorbe etsin. Bu tarz bir kulaklik telefon için varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selamün aleyküm. MLBB için video çekmeyi düşünüyorum YouTuba. Samsung s23 ultra kullanıyorum. Buds 2 pro var bende ama kayit alirken istediğim performansı alamadim. Kablolu kulaklık alacağım. Sesimi temiz alsın dış seslerden etkilenmesin yani dis sesleri absorbe etsin. Bu tarz bir kulaklik telefon için varmıdır?
Şöyle bir şey de var. Burnumda et olduğu için nefes alıp vermem çok duyuluyor. Varmidir bu sesi absorbe eden bir kulaklık

Razer black Shark v2x öneririm mikrofon kalitesi ses kalitesi ve pedleri falan güzel ben kullanıyorum 1 senedir memnunum

Razer black Shark v2x öneririm mikrofon kalitesi ses kalitesi ve pedleri falan güzel ben kullanıyorum 1 senedir memnunum
Görsel temsili. Bu tarzda olan bir kulaklık almak istiyorum. Sesleri temiz alsin. Arka plan sesleri mümkün olduğunca kessin

1000087424.jpg

Böyle bir arayışta olabilecek arkadaşlar için bunu öneriyorum. Aldim denedim ve çok temiz ses aliyor fiyatina göre. Ses kalitesi de kötü degil kesinlikle. Arayisinizi bu ürün ile son verebilirsiniz
1000087758.jpg

Geri