Neler Yeni

Telefon için kulaküstü kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Efe COŞKUN
Bütçe
350
Telefon için kulaklık alıcam oyunda kullandıktan sonra normal zamanda da kullanabilmek istiyorum. Mikrofonu iyi ve çıkarılabilir olursa çok daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.JBL Quantum 100 modeli ilgimi çekti onun için de fikirlerinizi bekliyorum

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Telefon için en iyisi Sono.

PC'de de güzelce kullanayım dersen 2002D alabilirsin.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Telefon için kulaklık alıcam oyunda kullandıktan sonra normal zamanda da kullanabilmek istiyorum. Mikrofonu iyi ve çıkarılabilir olursa çok daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.JBL Quantum 100 modeli ilgimi çekti onun için de fikirlerinizi bekliyorum
Kanka oyun için g231 yada g230 bulabilirsen olur bide yanına kulaklığı ve mik i bir araya bağlanan şeyden alırsan oyun için muqq olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Efe COŞKUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon için en iyisi Sono.

PC'de de güzelce kullanayım dersen 2002D alabilirsin.

Daha önce hiç game garaj markasının ürününü kullanmadım memnun kalırım değil mi çünkü youtube üzerinde bu kulaklığın incelemesi bulunmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka oyun için g231 yada g230 bulabilirsen olur bide yanına kulaklığı ve mik i bir araya bağlanan şeyden alırsan oyun için muqq olur
Kankam 850 tl ne yaptın ya orta seviyede bir şeyler arıyordum yani 300-350 tl falan

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Daha önce hiç game garaj markasının ürününü kullanmadım memnun kalırım değil mi çünkü youtube üzerinde bu kulaklığın incelemesi bulunmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam 850 TL ne yaptın ya orta seviyede bir şeyler arıyordum yani 300-350 TL falan
Oha o zmn kanka ikinci elden bak stokbyok diye öyledir ikinci elde genellikle satiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Efe COŞKUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Top Bottom