Neler Yeni

Telefon İçin Ne Kadar Bütçe Ayırmamız Gerekiyor

Ratorest

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar bu sene içinde telefon almak istiyorum ama hiçbir bilgim yok telefonlarla ilgili hangisi iyidir hangisi kötü beni 3-4 yıl götürebilecek bir telefon için Max ne kadar bütçe ayırmamız gerekiyor telefon piyasasıni bilmediğim için size soruyorum ona göre bütçe ayıricam telefondan istediğim özellikler;

Kamerası iyi olsun(çok önemli değil ama olursa iyi olur)

İşlemcisi iyi olsun( çok iyi olmasına gerek yok telefon kasmasin hızlı olsun yeterli)

3gb Ramin üstü olsun

Marka takıntım yok ama xiaomi telefonlar hoşuma gidiyor. Şimdiden teşekkürler

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
hocam ben iphone diyorum 2. el temiz bul al arkadaşım öyle yaptı at gibi telefon cidden arada baariz farklar var

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Merhaba arkadaşlar bu sene içinde telefon almak istiyorum ama hiçbir bilgim yok telefonlarla ilgili hangisi iyidir hangisi kötü beni 3-4 yıl götürebilecek bir telefon için Max ne kadar bütçe ayırmamız gerekiyor telefon piyasasıni bilmediğim için size soruyorum ona göre bütçe ayıricam telefondan istediğim özellikler;

İşlemcisi iyi olsun( çok iyi olmasına gerek yok telefon kasmasin hızlı olsun yeterli)

3gb Ramin üstü olsun

Ben de yakın bir süre zarfında bu konularda araştırmada bulundum. Günümüzde "3 gb RAM" genel kullanıcı için yeterli. Keza bir çok oyun için de. İşlemci gücü çok önem arz etmiyor. Yani bu bir telefon sonuçta hep aynı uygulamaları kullanıyoruz. Onun dışında depolama ve kamera opsiyonel. Bir çok özellik sadece satış stratejisinde kalıyor, kullanıcı genelde kullanmıyor.

Ratorest

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de yakın bir süre zarfında bu konularda araştırmada bulundum. Günümüzde "3 gb RAM" genel kullanıcı için yeterli. Keza bir çok oyun için de. İşlemci gücü çok önem arz etmiyor. Yani bu bir telefon sonuçta hep aynı uygulamaları kullanıyoruz. Onun dışında depolama ve kamera opsiyonel. Bir çok özellik sadece satış stratejisinde kalıyor, kullanıcı genelde kullanmıyor.
Hocam babamda telefon aldı Rami 2gb çok kasıyor bariz belli o yüzden 3gb ram üstü almaya dikkat edixme

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

3gb Ramin üstü olsun

redmi note 8 pro bende 2 tane var haylen daha ilk günki hızlarıyla çalışıyorlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Ben alalı 2 yıl oluyo hayla kullanışlı kamerası mükemmel
Kusura bakma lafım sana değil ama Xiaomi redmi modelleri falan çoban telefonu gibi geliyor bana. Sebebide Doğu daki insanların Irak sınırından kaçak telefon getirtmesi ve bu Xiaomi redmi gibi telefonları çok ucuza alabilmeleri.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Kusura bakma lafım sana değil ama Xiaomi redmi modelleri falan çoban telefonu gibi geliyor bana. Sebebide Doğu daki insanların Irak sınırından kaçak telefon getirtmesi ve bu Xiaomi redmi gibi telefonları çok ucuza alabilmeleri.
Bende ordan aldım yurt dışı ama aldığım yer imme kaydını kalıcı yaptı şuan felefon 3310 gözüküyo piyasa fiyatının yarısından ucuza aldım 128 gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Bende ordan aldım yurt dışı ama aldığım yer imme kaydını kalıcı yaptı şuan felefon 3310 gözüküyo piyasa fiyatının yarısından ucuza aldım 128 gb
İşte bundan bahsediyorum maaan. En iyisi aslında, telefon aynı telefon, fiyat yarı fiyat, miss.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,575
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom