Neler Yeni

Yardım Telefon internete bağlanınca internet gidiyor

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhabalar, evde modem bilgisayara LAN4 kablosu ile bağlıyken telefondan biri interneti açarsa sürekli gidiyor bu sorun ilk defa oldu ve 4 aydır devam ediyor, müşteri hizmetleri sorun sizde diyor ama tüm kabloları değiştirdik olmadı galiba DLS kablosumu ne o kablo bozuk ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UP UP yardım eder misiniz??
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Şizofren

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Kimse yokmu yardım edebilecek?
Hocam sorunuza çözüm mü bilmiyorum ancak kendi yaşadığım sorunu anlatayım sizlere.
Bizde de Telefonda Bluetooth kulaklık bağlı iken arama yapıldığında internet gidiyordu. Arama yapılmadığı süreç boyunca da yani sadece bluetooth kulaklık bağlı iken internet ciddi derecede yavaşlıyordu. Sonrasında bunun kulaklıkdan dolayı olduğunu keşfettim. Sorunum sonrasında çözüldü.
Sizde böyle bir durum var mı?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sorunuza çözüm mü bilmiyorum ancak kendi yaşadığım sorunu anlatayım sizlere.
Bizde de Telefonda Bluetooth kulaklık bağlı iken arama yapıldığında internet gidiyordu. Arama yapılmadığı süreç boyunca da yani sadece bluetooth kulaklık bağlı iken internet ciddi derecede yavaşlıyordu. Sonrasında bunun kulaklıkdan dolayı olduğunu keşfettim. Sorunum sonrasında çözüldü.
Sizde böyle bir durum var mı?
Telefondan olabilir çnkü komşumuz gelip bağlandı gitmedi ama tekrar telefon alacak kadar zengin değiliz.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Zaten bu sorun için telefon değiştirmek saçma gibi duruyor. Çözümü bilmiyorum @alpolojix / Leroxy aktif olduğundan çözümü biliyorsa yardımcı olur.
Tamam teşekkürler virüs felanda yok eminim ama çok rahatsız edici bir sorun. Pcden LAN4 kablosunu çekince internet gidiyor ozaman telefondan girince internete bir şey olmuyor bilgisayar zaten yeni format atılmış tertemiz pc virüs taraması her gün yapılıyor anlayamadım bir türlü müşteri hizmetleride gelicez diyorlar gelmiyorlar dava açıcaz.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Tamam teşekkürler virüs felanda yok eminim ama çok rahatsız edici bir sorun. Pcden LAN4 kablosunu çekince internet gidiyor ozaman telefondan girince internete bir şey olmuyor bilgisayar zaten yeni format atılmış tertemiz pc virüs taraması her gün yapılıyor anlayamadım bir türlü müşteri hizmetleride gelicez diyorlar gelmiyorlar dava açıcaz.
Hemen dur usta dava falan :D
Bizde de bu sorun olduğundan çok fazla aradım Türk Telekomu. Ancak hat değerlerinde ya da hattımızda bir kesinti gözükmediğinden gelmiyorlardı. Bende bu yüzden 1 ay sonra Millenicom geçeceğim.
Hatta daha 3-4 gün önce yakınımın evinde internet kesintisi oldu. Direkt geldiler.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Hemen dur usta dava falan :D
Bizde de bu sorun olduğundan çok fazla aradım Türk Telekomu. Ancak hat değerlerinde ya da hattımızda bir kesinti gözükmediğinden gelmiyorlardı. Bende bu yüzden 1 ay sonra Millenicom geçeceğim.
Hatta daha 3-4 gün önce yakınımın evinde internet kesintisi oldu. Direkt geldiler.
Ama onla yetinmeyip dolandırıyorlar, 36 megabit yaptı hızı sonra fatura daha gelmeden 22 yaptılar tekrardan ve faturayı 36 megabit olarak aldılar, ve geleceğiz bizde sorun yok vs. ama her türk telekom kullanıcısı şikayetçi ben dava açacağım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar, evde modem bilgisayara LAN4 kablosu ile bağlıyken telefondan biri interneti açarsa sürekli gidiyor bu sorun ilk defa oldu ve 4 aydır devam ediyor, müşteri hizmetleri sorun sizde diyor ama tüm kabloları değiştirdik olmadı galiba DLS kablosumu ne o kablo bozuk ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Valla bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok kusura bakma.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Valla bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok kusura bakma.
Olsun önemli değil.

upoppppp yardımm

up

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,720
Üyeler