TELEFON İNTERNETİ HIZ SORUNU

SenbelyW

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba Arkadaşlar,

telefonum iphone 13 , hattım türk telekom mobil veriyi açtığım zaman LTE yazıyor. İnstagramda vs. videolar bazen takılıyor internet hızından memnun değilim.

LTE 4G mi oluyor. sim kartımı yenilersem 4.5G falan olur mu şuan en fazla hangisini destekler . bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

hayırlı ramazanlar.

Merhabalar,
LTE 4.5G oluyor, bir speed test yapar mısınız? Benim yaptığım testlerde şuan 58 Mbps download ve 22 Mbps upload alıyorum.

Merhabalar,
LTE 4.5G oluyor, bir speed test yapar mısınız? Benim yaptığım testlerde şuan 58 Mbps download ve 22 Mbps upload alıyorum.
telefondan google a girdim. speed test yazdım . türk telekom sayfası üzerinden yaptım.

download 0.5 upload 5.4 niye bu kadar düşük

telefondan google a girdim. speed test yazdım . türk telekom sayfası üzerinden yaptım.

download 0.5 upload 5.4 niye bu kadar düşük
İsterseniz bir firmanız ile görüşün

Merhaba Arkadaşlar,

telefonum iphone 13 , hattım türk telekom mobil veriyi açtığım zaman LTE yazıyor. İnstagramda vs. videolar bazen takılıyor internet hızından memnun değilim.

LTE 4G mi oluyor. sim kartımı yenilersem 4.5G falan olur mu şuan en fazla hangisini destekler . bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

hayırlı ramazanlar.
Bölgene göre değişir 4.5g kullanıyorsun ülkede zaten 4g bile doğru düzgün çekmiyor bu hızlar normal bu durumca

Köyde yaşıyorsanız o hızlar normal, değilseniz de bir problem var.

En garanti yol hattı başka telefona takip tekrar hız testi yapın. Aynı bölgede başka operatör kullanan ne kadar hız alıyor ona bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,348
Üyeler
173,964
Son üye
yilmazow
Geri