Neler Yeni

Telefon ısınma sonucu sanırım patladı

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Batarya yansaydı şuan telefon diye bir şey olmazdı. Başka bir şeydir.
Hocam şimdi aklıma geldi ben 2 hafta önce telefonun üzerine biraz su dökmüştüm ve dokunmatikte sorun çıkmıştı klavyede bazı tuşlar basmıyordu birde ben telefonu baya bi sert düşürmüştüm sağ üst taraf tamamiyle kırıktı yani ordaki parça net bir şekilde gözüküyor acaba bu su yavaş yavaş anakarta fln inip yakmış olabilirmi?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Geçmiş olsun bende de iPhone 6 var, geçen aylarda şarjdayken bir baktım bataryası şişmiş, telefon böyle kabarmıştı içi gözüküyordu. Sonra bataryasını falan değiştirdik şu an çalışıyor, umarım sizinkide sorunsuz tamir olur ya da yeni alırsınız.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yaptırdığım kişiye götürcem yüksek ihtimal anakartı fln yandı gg'de genede baktırıyım simini çıkartırım en azından bitikse.
hocam neden servis yerine mahalle telefoncularına gönderiyorsunuz ki

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Geçmiş olsun bende de iPhone 6 var, geçen aylarda şarjdayken bir baktım bataryası şişmiş, telefon böyle kabarmıştı içi gözüküyordu. Sonra bataryasını falan değiştirdik şu an çalışıyor, umarım sizinkide sorunsuz tamir olur ya da yeni alırsınız.
Yüksek ihtimal düşündüğüm oldu sudan kaynaklı yandı bir parçası artık ölü uğraşamıyacam her dk sorun çıkartıyor yok bataryası öldü yok arama bozuk zaten eski bir telefon olduğu için pek ömrü kalmamıştı sağlık olsun biryerlerimde patlamadı ilki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam neden servis yerine mahalle telefoncularına gönderiyorsunuz ki
Yani bayadır öyle yapıyordum zaten ekranı bataryası fln çokdan değişmişti birkaç kere servisde hiç aklıma gelmedi.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam şimdi aklıma geldi ben 2 hafta önce telefonun üzerine biraz su dökmüştüm ve dokunmatikte sorun çıkmıştı klavyede bazı tuşlar basmıyordu birde ben telefonu baya bi sert düşürmüştüm sağ üst taraf tamamiyle kırıktı yani ordaki parça net bir şekilde gözüküyor acaba bu su yavaş yavaş anakarta fln inip yakmış olabilirmi?
Muhtemel. Telefoncuya bir baktırın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,777
Üyeler
161,493
Son üye
kulisfy
Top Bottom