Neler Yeni

Telefon kendi kendine mesaj atıyor

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Arkadașlar annemin telefonu redmi note 8 ilk defa böyle birșey görüyorum dün telefon yanımızdayken annemin telefonunu teyzem babam halam herkes aramıș ama bizde hiç gözükmüyor telefon kendisi onlara șuan müsait değilim bașka zaman konușalım diye mesaj atmıș bugün tekrar onlarla konușunca dediler neden açmadın felan diye o zaman fark ettik telefonun onlara mesaj attığını acaba birisi telefonu hacklemiș olabilirmi format atmayı düșünüyorum

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Abimin eski telefonda öyleydi çağrı almıyordu sadece hapörlörden ses gidiyordu. Garantiye gönderin yada iade süresi dolmadıysa iade edip başka yerden alın

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abimin eski telefonda öyleydi çağrı almıyordu sadece hapörlörden ses gidiyordu. Garantiye gönderin yada iade süresi dolmadıysa iade edip başka yerden alın
Hayır normalde cagri felan alıyor onda sıkıntı yok alalı 1 ay oldu zaten dün bitek böyle birsey oldu ama kendi kendine mesaj atmıș çağrıları reddedip bizim haberimiz yoktu neden olabilri acaba

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Hayır normalde cagri felan alıyor onda sıkıntı yok alalı 1 ay oldu zaten dün bitek böyle birsey oldu ama kendi kendine mesaj atmıș çağrıları reddedip bizim haberimiz yoktu neden olabilri acaba
Benimki videolara like atıyor kanallara abone oluyor bazen disslike atıyor çok zevkli oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ÖMER FARUK
telefon gg bro önce uygulamalara gir bi bakın şüphe uyandıracak bi uygulama varsa sil sorun devam ederse format atmanı tavsiye ederim büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır. hacklenmiş olsan sadece aramalarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
telefon gg bro önce uygulamalara gir bi bakın şüphe uyandıracak bi uygulama varsa sil sorun devam ederse format atmanı tavsiye ederim büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır. hacklenmiş olsan sadece aramalarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum :)
uygulama izinlerine falan bak

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
daha alalı 1 ay oldu ise formatla bir şey kaybetmezssin at gitsin (hatta yedekle)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hacket by hacker. 🤓

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252