omergulec 80+ Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 159 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Ömer Güleç 18 Mayıs 2020 #1 iPhone kulaklığını masaüstü bilgisayarda hem mikrofon hem de kulaklık olarak kullanabilir miyim? Kullanabiliyosam nasıl?
iPhone kulaklığını masaüstü bilgisayarda hem mikrofon hem de kulaklık olarak kullanabilir miyim? Kullanabiliyosam nasıl?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,070 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,943 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 18 Mayıs 2020 #2 Hoparlör girişine takınca normal şekilde çalışıyor. Mikte kullanabiliyorsun. Ben evde kullanıyorum sorun olmuyor.
Hoparlör girişine takınca normal şekilde çalışıyor. Mikte kullanabiliyorsun. Ben evde kullanıyorum sorun olmuyor.
omergulec 80+ Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 159 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Ömer Güleç 18 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pickpocket yazmış: Hoparlör girişine takınca normal şekilde çalışıyor. Mikte kullanabiliyorsun. Ben evde kullanıyorum sorun olmuyor. Devamı için tıklayın... Aynı anda ikisi içinde kullanamıyorum galiba?
pickpocket yazmış: Hoparlör girişine takınca normal şekilde çalışıyor. Mikte kullanabiliyorsun. Ben evde kullanıyorum sorun olmuyor. Devamı için tıklayın... Aynı anda ikisi içinde kullanamıyorum galiba?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,070 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,943 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 18 Mayıs 2020 #4 omergulec yazmış: Aynı anda ikisi içinde kullanamıyorum galiba? Devamı için tıklayın... Kullanılıyor. Sürücü ve kulaklık farkından vs. Sende kullanılamıyor ise bilemem. Bende 30 TL lik telefon kulaklığı var çalışıyor.
omergulec yazmış: Aynı anda ikisi içinde kullanamıyorum galiba? Devamı için tıklayın... Kullanılıyor. Sürücü ve kulaklık farkından vs. Sende kullanılamıyor ise bilemem. Bende 30 TL lik telefon kulaklığı var çalışıyor.
R Rangorun 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 861 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 372 İsim Onur Can 18 Mayıs 2020 #5 Masaüstündeki jack girişinde hem ses hemde mikrofon desteği varsa kullanabilirsin. Genelde ayrı oluyor o durumlar için çoğaltıcı var onu alman gerekiyor. "3.5mm jack to mic and speaker" diye aratırsan bir çok ürün çıkar.
Masaüstündeki jack girişinde hem ses hemde mikrofon desteği varsa kullanabilirsin. Genelde ayrı oluyor o durumlar için çoğaltıcı var onu alman gerekiyor. "3.5mm jack to mic and speaker" diye aratırsan bir çok ürün çıkar.