Sabri okay
80+ Bronze
Bende Xiaomi redmi note 9 pro 6/64 gbvar 1 yıl garantisi var PC yok sizce PC mi iPhone 11 iPhone 11 havalı gözüküyor fotoğraf güzel çekiyor
Şaka yaptım ztn ünlem koymadı konudaiphone 11 havalı mı oluyor sigara falan da havalı geliyordur sana şimdi neyse bence Pc al
iphone 11 i geçtim havalı oluyorum diye sigara içenlere gerçekten yazıkiphone 11 havalı mı oluyor sigara falan da havalı geliyordur sana şimdi neyse bence Pc al
hangisi daha çok lazımsa onu alBende Xiaomi redmi note 9 pro 6/64 gbvar 1 yıl garantisi var PC yok sizce PC mi iPhone 11 iPhone 11 havalı gözüküyor fotoğraf güzel çekiyor
PC daha mantıklı geliyor. Elinde ki telefon bence uzun yıllar yeter. Ama arkadaşın dediği gibi ihtiyacına göre değişir. Eğer telefon ihtiyacın fazla yoks PC der geçerim. Her gün fiyatlar artıyor, hızlı karar vermen daha iyi olur.Bende Xiaomi redmi note 9 pro 6/64 gbvar 1 yıl garantisi var PC yok sizce PC mi iPhone 11 iPhone 11 havalı gözüküyor fotoğraf güzel çekiyor
müneccim değilim nasıl biliyim dediğim gibi pc al telefonda lazım oluyor bunu herhangi bir telefonla çözebilirsin ama pc bambaşka bir şey anlatmaya kelimelerin bile yetersiz kaldığı oyunlardan mahrum olmak istemezsin ayrıca o pc kesinlikle topla çünkü her geçen saniye daha da zorlaşıyorŞaka yaptım ztn ünlem koymadı konuda