Neler Yeni

Telefon numarası ve şifre olmadan e posta kurtarılabilir mi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Eski hesabıma erişmeye çalışıyorum fakat elimde tel ve şifre yok. Kurtarabilir miyim?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Aynı durumdayım. Sanırım yok.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Yani ulaşabileceğimiz, hesabın bize ait olduğunu kanıtlayabileceğimiz yetkili birileri vs var mı?
Varsa bilmiyorum. Sürekli şifremi girmeyi deniyorum. Aklımda belli belirsiz şifre var ama giremiyorum.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varsa bilmiyorum. Sürekli şifremi girmeyi deniyorum. Aklımda belli belirsiz şifre var ama giremiyorum.
Hocam ben bakmaya devam edeceğim, bulursam yazarım. Eğer siz de çözüm bulursanız rica ediyorum bana ulaşın.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Tanır
Hocam ben bakmaya devam edeceğim, bulursam yazarım. Eğer siz de çözüm bulursanız rica ediyorum bana ulaşın.
Posta servisine kanıt(lar) sunabilmen gerekiyor. Ben bu elektronik postayla buraya buraya giris yaptım buraya buraya kaydoldum aktivasyon kodu aldım buraya buraya abone oldum buralardan bana duzenli elektronik posta geliyor diye hesabın icerigine dair seyler soyleyebilirsin. Hesabına giris yapan IP kayıtları belli kendi IP adresini de ekleyebilirsin delil olarak, duzenli olarak bu IP adresiyle giris yaptım diye. Tum durumu da ekstra olarak belirt adamlara hem telefon numarama hem de sifreme olan erisimimi kaybettim ama mail adresini bana aittir bu da delillerim diye posta servis yardımına yazabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,420
Üyeler
161,286
Son üye
CroMagnon
Top Bottom