MP, kamera iyi veya kötü demek için yeterli bir durum değil MP direk olarak kamera kalitesini belirlemez fotoğraf dan baskı alacağınız zaman önem taşır veya yakınlaştırma yaptığınız zaman. s20 fe nin kamerası orta seviye bütün android telefonlardan iyi.kamerası kötü diye söyleme nedenim mp açısından düşük olmasıydı
tamam yardımınız için teşekkürler. umarım evdekileri hepsiburada için ikna edebilirim. yoksa m52 alacağım.MP, kamera iyi veya kötü demek için yeterli bir durum değil MP direk olarak kamera kalitesini belirlemez fotoğraf dan baskı alacağınız zaman önem taşır veya yakınlaştırma yaptığınız zaman. s20 fe nin kamerası orta seviye bütün android telefonlardan iyi.
tamam yardımınız için teşekkürler. umarım evdekileri hepsiburada için ikna edebilirim. yoksa m52 alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@şahin doğan s20fe hepsiburada linkini atabilir misin. Bide bilgin varmı. Bugün hiç hepsiburada da bu telefonun fiyatını gördün mü.
Gün içinde ilk bu telefon söylendiğinde bakmıştım fiyatına 6800 falandı hepsiburada üzerinde şimdi 7100 lira. Sen hiç baktın mı güm içinde fiyatına hepsiburada üzerinden.
hayır.Gün içinde ilk bu telefon söylendiğinde bakmıştım fiyatına 6800 falandı hepsiburada üzerinde şimdi 7100 lira. Sen hiç baktın mı güm içinde fiyatına hepsiburada üzerinden.
Kamerası kötü degil ki böyle yanlış araştırma yapan insanlara üzülüyorum dediğin 3 telefon da f/p olarak alınmaz çöps20 çok söylediler ama o kadar para verdikten sonra kamerasının o kadar kötü olmasını istemiyorum
Parrot/Windows kullaniyorumkonuştu kali linux
Kali linux kullanan lamer degilim benzettiysen
siz o zaman daha iyi araştırma yaparsınız. zaten daha da bilgi alabilmek için böyle bir konu açtım.Kamerası kötü degil ki böyle yanlış araştırma yapan insanlara üzülüyorum dediğin 3 telefon da f/p olarak alınmaz çöp
S20feArkadaşlar Merhabalar
Bütçem 6.5k- 7k arası.
Aklımdaki telefonlar
M52
A33
M33
Bunlardan hangisini almalıyım.