honor 200 pro tabii. S24de olabilir ama genel olarak 200 pro daha iyi ayrıca s24ün işlemcisi exynos.Burce 25-30k civarı android telefon önerecek var mi
honor 200 mü PQWDQKQDWhonor 200 pro tabii. S24de olabilir ama genel olarak 200 pro daha iyi ayrıca s24ün işlemcisi exynos.
honor 200 değil honor 200 pro. Honor 200 pro genel anlamda açık ara daha iyi. Gel sana şimdi açıklayayım, s24 ün işlemcisi daha iyi ama exynos 10.sırada, 200pronun işlemcisi snapdragon ve 15.sırada kamera, ppi yoğunluğu, ekran, batarya, hızlı şarj gibi özelliklerde açık ara 200pro daha önde. Gerçi senin gibi bilgisizlere laf anlatmak zor. Git işine. S24ün tek alınabilir yani 7 yıl yazılım desteği sunmasıhonor 200 mü PQWDQKQDW
güldürme lütfen dostum s24 fe veya s23 indirimli varken
Fe serisi alınmaz, honor 200 pro veya s24 alınabilir.Bu fiyata en fp s24 fe
honor 200 pro tabii. S24de olabilir ama genel olarak 200 pro daha iyi ayrıca s24ün işlemcisi exynos.
Bu fiyata en fp s24 fe
S23 ile s24ün arasında çok fark var mıdır 4bin fark var arada 4bin çok değil aslında verilebilirhonor 200 mü PQWDQKQDW
güldürme lütfen dostum s24 fe veya s23 indirimli varken
Tamam kankacım sen al 4 ay sonra neden ısındı bozuldu diye forum açarsınhonor 200 değil honor 200 pro. Honor 200 pro genel anlamda açık ara daha iyi. Gel sana şimdi açıklayayım, s24 ün işlemcisi daha iyi ama exynos 10.sırada, 200pronun işlemcisi snapdragon ve 16.sırada. kamera, ppi yoğunluğu, ekran, batarya, hızlı şarj gibi özelliklerde açık ara 200pro daha önde. Gerçi senin gibi bilgisizlere laf anlatmak zor. Git işine. S24ün tek alınabilir yani 7 yıl yazılım desteği sunması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fe serisi alınmaz, honor 200 pro veya s24 alınabilir.
Hocam baktım honor 200proya tipini beğenemedim ama güzel telefondur eminimhonor 200 değil honor 200 pro. Honor 200 pro genel anlamda açık ara daha iyi. Gel sana şimdi açıklayayım, s24 ün işlemcisi daha iyi ama exynos 10.sırada, 200pronun işlemcisi snapdragon ve 16.sırada. kamera, ppi yoğunluğu, ekran, batarya, hızlı şarj gibi özelliklerde açık ara 200pro daha önde. Gerçi senin gibi bilgisizlere laf anlatmak zor. Git işine. S24ün tek alınabilir yani 7 yıl yazılım desteği sunması
HAİFKWJFOWKDKWOWOSAOQLSA büyük patlattıTamam kankacım sen al 4 ay sonra neden ısındı bozuldu diye forum açarsın
Samsung kaliteli telefonlar varken gidip honor önerdimHAİFKWJFOWKDKWOWOSAOQLSA büyük patlattı
fe alınmaz diyip açıklamaman güzeldihonor 200 değil honor 200 pro. Honor 200 pro genel anlamda açık ara daha iyi. Gel sana şimdi açıklayayım, s24 ün işlemcisi daha iyi ama exynos 10.sırada, 200pronun işlemcisi snapdragon ve 16.sırada. kamera, ppi yoğunluğu, ekran, batarya, hızlı şarj gibi özelliklerde açık ara 200pro daha önde. Gerçi senin gibi bilgisizlere laf anlatmak zor. Git işine. S24ün tek alınabilir yani 7 yıl yazılım desteği sunması
Ağır trollsün sana laf anlatmayı bıraktım git işineSamsung kaliteli telefonlar varken gidip honor önerdimAlıntıyı görüntüle