Neler Yeni

Öneri telefon oneri butce onemli degil

yerçileği

80+ Bronze
Bütçe
15000
arkadaslar yayin yapma hedefim vardi lgsden sonra ipad pro 11 aldim steelserier artic 1wirlees aldim pcyide aldim sadece ekran karti bekliyorum ipadden pubg oynamaktan yoruldum agir
telefon oyun icin olursa iyi olur iphone 12 dusunmuyor oled ekran begenmiyorum 11 pro veya asus rog phone 5

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
iPhone 11 Pro ve 12 OLED ekran kullanıyor. 15.000 bütçe varken yüksek oyun performansı ve stabilite istiyorsanız 12 Pro Max öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
11 prodami oled arkadasta 11 vardi oled degil demisti ozm ya 11 yada asus rog phone 5 e kaldim
iPhone 11 LCD ekran kullanıyor. 11 Pro ve 11 Pro Max OLED kullanıyor. 12 serisi ise tamamen OLED ekrana geçti. Şahsi fikrim OLED daha iyi. Ben olsam 11 Pro yerine 12 Pro alırdım bütçeniz de uygun boşuna alt model almayın ikisi de OLED sonuçta.

Hz.Nova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve şarkılar
Instagram
Hz_nova
Steam
Ace ● Zero [☠] ᴹᴸᴳ
Twitter
hz_nova
Discord
'Nova #5476
Reddit
Hz_Nova
Dostum Huawei mate serisini öneririm çok sağlam çok şık duruyor

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
12 pro, oyun konusunda çok memnun eder, günlük kullanımda da.

yerçileği

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone 11 LCD ekran kullanıyor. 11 Pro ve 11 Pro Max OLED kullanıyor. 12 serisi ise tamamen OLED ekrana geçti. Şahsi fikrim OLED daha iyi. Ben olsam 11 Pro yerine 12 Pro alırdım bütçeniz de uygun boşuna alt model almayın ikisi de OLED sonuçta.
12 pro max alan yayincilar pisman gordugume gore qled ekranda gecikme oluyormus pubgde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum Huawei mate serisini öneririm çok sağlam çok şık duruyor
google play yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
12 pro max alan yayincilar pisman gordugume gore qled ekranda gecikme oluyormus pubgde
Yani öyle bir şey duymamıştım doğrudur. Eğer öyle bir şey gerçekten varsa 11 Pro da alabilirsiniz performans olarak günlük kullanımda hiçbir fark hissetmezsiniz. İkisi de son derece güçlü cihazlar.

Top Bottom