Yardım TELEFON ÖNERİLERİ BEKLİYORUM!!

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,892
Arkadaşlar herkese iyi günler, benim emektar iPhone7 artık beni sal özgürlüğüme kavuştur diyor. Bana uygun fiyatlı telefon lazım. Kronik problemleri olmayan, ekranı büyük, renkleri fiyatına göre canlı bir telefon arıyorum. Bütçem 5-8 bin arasında. Bu bütçe aralığında ne telefon önerirsiniz? Oyun oynamam, kameraya ihtiyacım yok profesyonel kameram var. Sadece film izleyip Twitter’da surf yapacak bişe lazım. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar herkese iyi günler, benim emektar iPhone7 artık beni sal özgürlüğüme kavuştur diyor. Bana uygun fiyatlı telefon lazım. Kronik problemleri olmayan, ekranı büyük, renkleri fiyatına göre canlı bir telefon arıyorum. Bütçem 5-8 bin arasında. Bu bütçe aralığında ne telefon önerirsiniz? Oyun oynamam, kameraya ihtiyacım yok profesyonel kameram var. Sadece film izleyip Twitter’da surf yapacak bişe lazım. Şimdiden teşekkürler.
o bütçeye ikinciel sıfır pilli x bulabilirsiniz diye düşünüyorum

o bütçeye ikinciel sıfır pilli x bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Hiç gerek yok kardeşim 😂 iPhone 7 kullanıyorum suan. 20.000 lik powerbankla geziyorum. iPhone takıntım yok yani. Pilini geçen hafta değiştirdim

Güncel

Tam ben yazacaktım diğer arkadaşlar Realme 10'u önermiş bile
Ben de onların arkasındayım bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz kesinlikle Realme 10

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri