Samsung 10-15k telefon onerisi lazım xiaomi flnda olur se20f güzel diye biliyorum başka öneriniz varımdır @şahin doğan
a54 5g 256gb tavsiye ederimSamsung 10-15k telefon onerisi lazım xiaomi flnda olur se20f güzel diye biliyorum başka öneriniz varımdır @şahin doğan
S20f den iyi mi? snapdragonludana54 5g 256gb tavsiye ederim
çok daha güncel bir cihaz. genel olarak şuan s20f den daha alınabilir bana göre. İyilik kişiden kişiye değişir çünkü herkesin ihtiyacı farklı. Ama genel ele alırsak hiçbir yönden üzmeyecek bir cihaz.S20f den iyi mi? snapdragonludan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide yeni cihaz olursa iyi olur
Kamerası fln nasıl iyi kamerada lazım uzun yıllar gitse iyi olurçok daha güncel bir cihaz. genel olarak şuan s20f den daha alınabilir bana göre. İyilik kişiden kişiye değişir çünkü herkesin ihtiyacı farklı. Ama genel ele alırsak hiçbir yönden üzmeyecek bir cihaz.
S22 nasıl kamera olarak hangisi iyiRealme GT 2 al geç. Samsung alacaksan S20 Fe al. A serisine bulaşma S20 Fe varken.
S22 kamera olarak daha iyi ama batarya ve ısınma sorunu var.S22 nasıl kamera olarak hangisi iyi
Performans olarak uzun yıllar gidermiS22 kamera olarak daha iyi ama batarya ve ısınma sorunu var.
O cihazda performanstan önce bataryayı kabullenmen lazım. Uzun yıllar gider performans olrak.Performans olarak uzun yıllar gidermi
S20 bakayım hocamO cihazda performanstan önce bataryayı kabullenmen lazım. Uzun yıllar gider performans olrak.
Realme kamera olarak iyi mi?Realme GT 2 al geç. Samsung alacaksan S20 Fe al. A serisine bulaşma S20 Fe varken.
Soylediklerinizden birini alcamda realme performans ve kamera olarak s20fe ve s22 iyi mi?Realme GT 2 al geç. Samsung alacaksan S20 Fe al. A serisine bulaşma S20 Fe varken.
s21 fe mi alsam s20 fe miRealme GT 2 al geç. Samsung alacaksan S20 Fe al. A serisine bulaşma S20 Fe varken.