ARİFTANIŞ
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Kardeşim ne fark ediyor ki"İşlemci Telefonun Kalpidir"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmaz annem için
Kardeşim ne fark ediyor ki"İşlemci Telefonun Kalpidir"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmaz annem için
nothing phone 1 yazmak icin girmiştim bende öneririm bu telefonu reederdan uzak durunreeder telefon asla önermiyorum 13bin tl niz varsa Nothing Phone 1 alın daha iyi bir seçenek olur.
Ne olarakKardeşim ne fark ediyor ki
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a26-128-gb-beyaz-fiyati,999743914.html bence bu daha mantıklıNe olarak
A17 a26 çıkarsa A36 başkada gelmez.Bu bütçede alinabilcek en iyi telefon
@İsimbulamajim
Başka alınmaz miA17 a26 çıkarsa A36 başkada gelmez.
Samsung un yazılmı bu bütçedeki telefonlar için çok iyi. Redmi serisine girme bu bütçede üzer. Ve bu bütçede 6 sene güncelleme veren başka telefon yok. Tavsiyem A36 yönünde olur bütçe çıkarsa. Çıkmazsa 12.5 a a26 10kya da A17 olur. A26 nın bu bütçedeki özellikleri de iyi ama koyabilirseniz A36 daha iyi olur. En son A17 düşünün.Başka alınmaz mi
A17 işlemci nasilSamsung un yazılmı bu bütçedeki telefonlar için çok iyi. Redmi serisine girme bu bütçede üzer. Ve bu bütçede 6 sene güncelleme veren başka telefon yok. Tavsiyem A36 yönünde olur bütçe çıkarsa. Çıkmazsa 12.5 a a26 10kya da A17 olur. A26 nın bu bütçedeki özellikleri de iyi ama koyabilirseniz A36 daha iyi olur. En son A17 düşünün.
Hocam bu fiyatlarda öyle snapdragonlu çok iyi işlemcili telefonları unutun. İşlemci çok iyi değil kötü de değil. A36 içlerinden en iyisi a26 bir tık düşük A17 en düşüğü. A36 da geliyor snapdragon.A17 işlemci nasil
Tamam o zaman hocam ben düşünüp size geri dönüş yaparımHocam bu fiyatlarda öyle snapdragonlu çok iyi işlemcili telefonları unutun. İşlemci çok iyi değil kötü de değil. A36 en iyisi a26 bir tık düşük A17 en düşüğü. A36 da geliyor snapdragon.