36 ya çikiyor ve hepsi burdadan alamyi düşünüyrum taksit vss24 al derim
ekranı küçükHocam ben S23 FE alıcağım fakat eğer alabilecek olsam S23 alırdım fiyat performans ürünü, ürünün hiç bir eksiği yok neredeyse.
ve de pill az birazHocam ben S23 FE alıcağım fakat eğer alabilecek olsam S23 alırdım fiyat performans ürünü, ürünün hiç bir eksiği yok neredeyse.
onun dışında çok iyiHocam ben S23 FE alıcağım fakat eğer alabilecek olsam S23 alırdım fiyat performans ürünü, ürünün hiç bir eksiği yok neredeyse.
14T bak istersenmaximum 35 bütçe karaıszım s 23 256 gb xaomi 13 t pro s 24 fe falan filan ne önerisiniz arasında kaldım samungu performası daha iyi ama hızlı jarz gibi vs özelkler xaomi de
pahalı geliyo 40 k14T bak istersen
karar vermek çok zor14T bak istersen
30 k mistordapahalı geliyo 40 k
Mesaj otomatik birleştirildi:
karar vermek çok zor
en son bak30 k mistorda
30 k mistorda
en son bak
stokyok30 k mistorda
en son bak
Xiaomi 14T - Xiaomi Türkiye
xiaomi-14t - Şartname - Xiaomi 14T : Leica Summilux optik lens, Üçlü lens, dört odak uzaklığı, Sony IMX906 görüntü sensörü, Mükemmel dinamik aralık ve gürültü azaltma, Gelişmiş Yapay Zeka, Xiaomi HyperOS ile desteklenir.www.mi.com
Poco f6 pro veya direk f6 alabilirsin performans önemliysemaximum 35 bütçe karaıszım s 23 256 gb xaomi 13 t pro s 24 fe falan filan ne önerisiniz arasında kaldım samungu performası daha iyi ama hızlı jarz gibi vs özelkler xaomi de
sence samsung fln istiyorumda hem ucuz hem özelikleri idare eder xaomi 13 t pro aliyimi30 k mistorda
en son bak
Xiaomi 14T - Xiaomi Türkiye
xiaomi-14t - Şartname - Xiaomi 14T : Leica Summilux optik lens, Üçlü lens, dört odak uzaklığı, Sony IMX906 görüntü sensörü, Mükemmel dinamik aralık ve gürültü azaltma, Gelişmiş Yapay Zeka, Xiaomi HyperOS ile desteklenir.www.mi.comMesaj otomatik birleştirildi:
stokyok
13 t güzel diyorlar samsung benı zamanında cok üzdü almam ben sahsım ıcın dıyorum suan nasıldır bılmemsence samsung fln istiyorumda hem ucuz hem özelikleri idare eder xaomi 13 t pro aliyimi
niye üzdü13 t güzel diyorlar samsung benı zamanında cok üzdü almam ben sahsım ıcın dıyorum suan nasıldır bılmem
Eskiden Samsung kullanırım kasma donma olurdu farklı marka yöneldim şuan realme 8 kullanıyorum Samsung alcaktim vazgectimniye üzdü