Telefonu iş içinde kullanıyorum keyif içinde kullanıyorum. 64gb hafıza her türlü işimi görür çünkü genel olarak iş yerinde bi telefon veriyolar çok önemli şeyler olmadığı sürece resim çekmeyi , görüşmeyi , discordu falan oradan hallediyorum.Telefon için telefon alan birisine o telefon çok gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki telefonu hangi amaçla kullanıyorsunuz iş için mi kamera içinmi ona göre önermem gerek her cihazın artısı farklı ancak iphone sadece hava için başka işlevi yok bence
Xiaomi Almak istemeyenlerin başlıca sebebi MIUI ki zaten xiaomi alırsam Saf Android yükleyip kuracağım için çok ta sorun olmaz benim için.Çok düşük model kullanmışsın zaten önceki mesajdada yeni nesil diye belirtmiştim bence tekrar androide dön hatta sana şöyle link vereyim karşılaştırma şeysi telefondan yazdığım için çok uzumdu kısalttım kendin bakarsın eğer bana soracak olursan note 10 lite al aklında soru işareti kalmaz www.kisa.link/OKaq
O zaman note 10 lite al aklında hiçbir şekilde soru işareti kalmaz googlea inceleme videosu yaz karşına çıkar ben çok istiyodum rüyamda hep onu görüyodum ama babam pahalı diye note 8 aldı ama çok şyi telefon gerçektenTelefonu iş içinde kullanıyorum keyif içinde kullanıyorum. 64gb hafıza her türlü işimi görür çünkü genel olarak iş yerinde bi telefon veriyolar çok önemli şeyler olmadığı sürece resim çekmeyi , görüşmeyi , discordu falan oradan hallediyorum.
Yazılımsal bozukluklar sadece redmide var redmi önermem ama dediğim note 10mi note 10 lite diye geçiyorXiaomi Almak istemeyenlerin başlıca sebebi MIUI ki zaten xiaomi alırsam Saf Android yükleyip kuracağım için çok ta sorun olmaz benim için.
Araştırıp bakacağım fakat belirtmeyi unutmuşum çok büyük boy telefonları sevmiyorumO zaman note 10 lite al aklında hiçbir şekilde soru işareti kalmaz googlea inceleme videosu yaz karşına çıkar ben çok istiyodum rüyamda hep onu görüyodum ama babam pahalı diye note 8 aldı ama çok şyi telefon gerçekten
Mesela kaç inç kullanabilirsinAraştırıp bakacağım fakat belirtmeyi unutmuşum çok büyük boy telefonları sevmiyorum![]()
Yeni nesillerin hepsi dev gibiofiyata sadece iphone variphone6s alışık olduğum için 4.7 inc veya bi tık daha büyüğü ama çok değil
Fiyatdedim pardon o ekranaYeni nesillerin hepsi dev gibiofiyata sadece iphone var
Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem.O zaman note 10 lite al aklında hiçbir şekilde soru işareti kalmaz googlea inceleme videosu yaz karşına çıkar ben çok istiyodum rüyamda hep onu görüyodum ama babam pahalı diye note 8 aldı ama çok şyi telefon gerçekten
Yazılımsal bozukluklar sadece redmide var redmi önermem ama dediğim note 10mi note 10 lite diye geçiyor
oda güzelRealme 7 pro düşünebilirsiniz
sadece redmi sıkıntılı ben redmi kullanıyorum önermem ancak note 10 lite mi note 10 lite olarak geçiyor redmi cihaz değil yani yazılımsal sorunu yok ama arkadaş derse ben yinede güvenemem diye s10 alsın s10un ekranıyla iphone 11in ekranı aynı boyda 6.1 inch@uolcay14 etiketlediğin için teşekkür ederim. Evet, bence iPhone 11 alınabilir. Alternatif olarak OnePlus 8'de bakabilirsiniz.
Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem.