Neler Yeni

TELEFON ONERISI AILEYE

CALDION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mertcan Hatipoğlu
Steam
https://steamcommunity.com/id/caldiooon99/
Twitter
Mertcancm
Discord
CALDION#7805
Bütçe
20000
Arkadaslar hayirli forumlar. Anneme telefon alacagim kendisi facebook twitter instagram whatsapp gibi uygulamalari kullaniyor, arada kelime oyunlari vb oynuyor. Butce max 20k kadin artik guzel bir telefon kullansin istiyorum hazir calisiyoruz onerileriniz benim icin cok onemli. Simdiden tesekkur ediyorum.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaslar hayirli forumlar. Anneme telefon alacagim kendisi facebook twitter instagram whatsapp gibi uygulamalari kullaniyor, arada kelime oyunlari vb oynuyor. Butce max 20k kadin artik guzel bir telefon kullansin istiyorum hazir calisiyoruz onerileriniz benim icin cok onemli. Simdiden tesekkur ediyorum.
Samsung markasını öneririm. Diğer çoğu markayı kullandım. Ama o bütçelerde batarya kalitesi bir süre sonra ortaya çıkıyor. Samsung batarya kalitesi olarak o fiyatlardaki diğer markalara göre önde bana göre.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ben techno 20 pro aldim anneme gerek tasarım gerek kullanis olarak çok begendi kamerası da tatmin ediyor oneririm

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Semi kaan Çakır
Redmi Note 13 Pro
5g modeli olsa tamam ama tr de satılan g99 işlemci model için o fiyat çok
Poco X6 pro , ekran olarak , performans olarak , batarya olarak gayet güzel cihaz , kamerası tatminkar tek eksisi yazılımı . İllaki Samsung olsun dersen s21fe 5g snapdragon modeline bakın.

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
S21 , S21 FE , Honor 90 , GT2 Önerebilirim X6 Proda bir seçenek fakat oyun oynamiyor diyorsun bu bahsettiğim telefonlarda kelime oyunlarında zaten bir problem olmaz X6 Pro gibi bi oyun , performans telefonu saçma olucaktır daha çok kamera , gündelik kullanım için telefonlar daha iyi olur

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
s21fe güzel

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Açıkçası 11 bin liraya Samsung A34 alsan fazlasıyla memnun olur bence gerek hız gerek ekran gerek kamera yönünden gayet başarılı bir cihaz.

20K civarına ise S23 FE öneririm.

Top Bottom