Neler Yeni

Öneri Telefon önerisi Bütçeme uygun

khal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerım Salıh
Herkese selamlar arkadaşlar. Telefonumu değiştirmenin zamanı geldi anlık olarak Redmi Note 8 pro kullanıyorum. Oyun vs oynayan birisi değilim telefondan. Telefondan beklentim :
-çekim gücünün iyi olması
- şarjın çok çabuk bitmemesi
- kameranın da üzmemesi.

Bütçem 20k ya kadar çıkabilirim.Poco x6 pro almayı düşünüyordum yalnız oyun vs oynamadığım için o kadar para boşa harcamış gibi olmamak için forumdaki arkadaşlara da sorayım dedim. Eğer daha uygun fiyata da istediklerimi karşılayabileceksem 20k harcamak gereksiz olur.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Herkese selamlar arkadaşlar. Telefonumu değiştirmenin zamanı geldi anlık olarak Redmi Note 8 pro kullanıyorum. Oyun vs oynayan birisi değilim telefondan. Telefondan beklentim :
- kameranın da üzmemesi.

Bütçem 20k ya kadar çıkabilirim.Poco x6 pro almayı düşünüyordum yalnız oyun vs oynamadığım için o kadar para boşa harcamış gibi olmamak için forumdaki arkadaşlara da sorayım dedim. Eğer daha uygun fiyata da istediklerimi karşılayabileceksem 20k harcamak gereksiz olur.
Sepette Honor Choice Band hediyeside var.

• Beğen
Reaksiyonlar: khal

khal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerım Salıh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hocam selamlar. Honor Huawei nin markası diye hatırlıyorum ve en son Huawei markası Google ile sorunluydu. Çok bir bilgim yok bu Honor markasında böyle bir durum var mı
Honor 2020 yılında Huawei'den ayrıldı. Tek başınalar ve Google servisleri var. MagicOS görünüş olarak EMUI'a benziyor okadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: khal

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
- kameranın da üzmemesi.

A55 kamera ve sarj olarak cok iyi

Top Bottom