aşağıda biri öneri vermis bnence iyi bu bütçeye çok güzel yurt dışı telefonlar alırsınbütçem 7000-8000 TL alınabilecek en iyi telefon nedir?
yurt dışı iphone alınır aslında ama aldıktan sonra ki işlemleri bilmiyorum pasaportum falan yokaşağıda biri öneri vermis bnence iyi bu bütçeye çok güzel yurt dışı telefonlar alırsın
kanka eskiden gerek yoktu şimdi pasport lazım o yüzden bende alamadım iphone onun yerine xiaomi aldımyurt dışı iphone alınır aslında ama aldıktan sonra ki işlemleri bilmiyorum pasaportum falan yok
xiaomide pasaporta gerek yok mu ve kayıt vergi fln ödeyince aynı para olmuyo mu tam bilmiyorum o işlerikanka eskiden gerek yoktu şimdi pasport lazım o yüzden bende alamadım iphone onun yerine xiaomi aldım
Dostum android alacaksan oneplus dediğimiz modellere imei atılımında kağıda ihtiyaç yok ailem kullanıyor android 11 den 13 e güncelleme aldı sorunsuz kullanıyor imei çakılmış şekildeyurt dışı iphone alınır aslında ama aldıktan sonra ki işlemleri bilmiyorum pasaportum falan yok
Yazık yani o paraya a33 gibi opponun alt sekmentleri bir cihaz almakDostum android alacaksan oneplus dediğimiz modellere imei atılımında kağıda ihtiyaç yok ailem kullanıyor android 11 den 13 e güncelleme aldı sorunsuz kullanıyor imei çakılmış şekilde
nerden alabilirimDostum android alacaksan oneplus dediğimiz modellere imei atılımında kağıda ihtiyaç yok ailem kullanıyor android 11 den 13 e güncelleme aldı sorunsuz kullanıyor imei çakılmış şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazık yani o paraya a33 gibi opponun alt sekmentleri bir cihaz almak
Cevapladım özeldennerden alabilirim
hayır kayıt parası vermiyosun xiaomilerdexiaomide pasaporta gerek yok mu ve kayıt vergi fln ödeyince aynı para olmuyo mu tam bilmiyorum o işleri
7200 e nerde one plus 9 var 9000 üstü hepHiç bilmiyorum forumda kural dışımı ama ben olsam imei atılmış oneplus 9 alırım 7200 TL ki snapdragon 888 işlemci hasbland kamera 8/128 cihaz incele derim güvenilir yer çok ben 3 adet aldım güncelleme sıfırlama da imei falan gitmeyen tek model
Özelden atim istersen7200 e nerde one plus 9 var 9000 üstü hep