Telefonculardan yurtdışı redmilere bakabilirsin tam bütçeni söylersen daha iyi öneriler yapabilirim.Arkadaşlar öncelikle selam,iphone 5s whatsapp desteği ekimde kesiliyor ucuz instagram whatsapp birde aramalar için telefon önerebilir misiniz ?
8yıl falan.hocam kaç yıldır kullanıyordun onu ya maşallah
6ste kalkıyor desteği ekim 26sında gelecek güncelleme raporuna bakın.Bütçe vermeden bir şey öneremeyiz. önerim, İphone 6S, 6S Plus, S7, S8,
bütçe yok en ucuz istediğim özelliklerde ne varsa.Telefonculardan yurtdışı redmilere bakabilirsin tam bütçeni söylersen daha iyi öneriler yapabilirim.
ucuz diyorsan 3.000 TL'den de telefon var yani. General mobile vsvs ucuzdan kasıt nedir? Sonuçta dediğim markada da insta wp o bu yaparsın.Arkadaşlar öncelikle selam,iphone 5s whatsapp desteği ekimde kesiliyor ucuz instagram whatsapp birde aramalar için telefon önerebilir misiniz ?
Kalkan destek en son sürüm desteği. otomatik olarak eski sürüm indirecek ve kullanmaya devam edebileceksiniz ve iphone 6s'in sürüm desteğinin kesileceğini zannetmiyorum. Raporu atar mısınız ?6ste kalkıyor desteği ekim 26sında gelecek güncelleme raporuna bakın.
Webtekno paylaşmıştı instagramdan.Kalkan destek en son sürüm desteği. otomatik olarak eski sürüm indirecek ve kullanmaya devam edebileceksiniz ve iphone 6s'in sürüm desteğinin kesileceğini zannetmiyorum. Raporu atar mısınız ?
Ya diyorum ya dediğim özellikleri karşılayan çok kötü olmayan en ucuz telefon ?ucuz diyorsan 3.000 TL'den de telefon var yani. General mobile vsvs ucuzdan kasıt nedir? Sonuçta dediğim markada da insta wp o bu yaparsın.
Herhangi bir şey göremedim webtekno'nun instagram hesabında.Webtekno paylaşmıştı instagramdan.
Yazsan çıkıyor zaten ne uğraştırıyorsun beni önerin var mı yok mu ?Herhangi bir şey göremedim webtekno'nun instagram hesabında.
İos 10 ve 11 diyor ? İphone 5S'de 12 var. İphone 6S de 15 var ? hem bir bilgin yok hemde yardımcı olmak için soru sorduğumuzda Tersliyorsun. Yukarıda yapacağım önerimi yaptım zaten de sizin gibilere yardım etmemek lazım. İyi forumlar.Yazsan çıkıyor zaten ne uğraştırıyorsun beni önerin var mı yok mu ?
iphone 5s whatsapp desteği kesiliyor mu - Google'da Ara
www.google.com
bune mezarlık mı kankaİphone 6S, 6S Plus, S7, S8,
Arkadaş ucuz whatsapp, instagram ve arama için telefon istemiş. Ne bekliyorsun ?bune mezarlık mı kanka