SamsungMarka ?
max 1700 TL
alma derim kulaklığını kullanan arkadaşım büyük problemler yaşadı bi xiaomi mi 6 etmez hiç bir telefonÖncelikle hepinize merhaba değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
---
Bir süredir telefon almayı düşünüyordum. Ama malum TL değer kaybettiği ve vergiler arttığı için 1 ay öncesinde 1500 TL olan telefonlar 2200TL civarı
bir fiyata yükseldi. Haliyle ortalama bir telefon bulmak zor oldu. Ben de biraz araştırma yaparak
Meizu M10 32GB markalı telefonu buldum. Anladığıma göre yeni yeni bilinmeye başlayan bir markaymış Meuzi.
Neyse sadete geleyim. Aranızda bu telefonu kullanmış olan yada yakınından aldığı bilgilerle bir bilgi birikimi
olan kişilerden telefon hakkında yorum yapmalarını istiyorum. Şimdiden emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi Forumlar...
Samsung a9 alabilirsin son güncellemelerle eski yavaşlık sorunu baya azaldıÖncelikle hepinize merhaba değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
---
Bir süredir telefon almayı düşünüyordum. Ama malum TL değer kaybettiği ve vergiler arttığı için 1 ay öncesinde 1500 TL olan telefonlar 2200TL civarı
bir fiyata yükseldi. Haliyle ortalama bir telefon bulmak zor oldu. Ben de biraz araştırma yaparak
Meizu M10 32GB markalı telefonu buldum. Anladığıma göre yeni yeni bilinmeye başlayan bir markaymış Meuzi.
Neyse sadete geleyim. Aranızda bu telefonu kullanmış olan yada yakınından aldığı bilgilerle bir bilgi birikimi
olan kişilerden telefon hakkında yorum yapmalarını istiyorum. Şimdiden emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi Forumlar...
samsung mu xiaomi miKanka içinde İMEİ olmayan bir A7 2018 model telefon 1500 TL civarı oluyor. 50 TL fiyata bir Nokia alıp onun içindeki İMEİ'yi atarsan toplam fiyatı 1600 TL olur. A7 2018 kullanıyorum, memnunum, kamerası güzel, oyunlarda kasmıyor, çok şık bir tasarımı var. Güzel telefon.
samsung mu xiaomi mi
Hayır A7 yazdığınız için xiaomi a7 mi samsung a7 mi anlamında dedim