Neler Yeni

Yardım Telefon Önerisi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Kanada'da amcam yaşıyor acaba onunla bir şekilde halledebilir miyim deneyeyim şansımı.
Hocam o fiyata yurtdisindan redmi note 8 getirtip 1500 civari 100tl felan imei atarlar oldu bitti eger o kadar vermiyim diyorsan sahibindende telefoncular var kapida ödeme sistemi ile calisiyorlar ben kendi kullandigim telefonumu (mi 8 se modeli) 1 yıl önce 1500e almistim sp 710 islemcili bu fiyata rakibi yok zaten de simdi fiyatlari 1350 felan dusmus onu alip imei attirabilirsin ya da direk global(direk guncelleme alabiliyor diger telefonlar gibi) halleri satiliyoer.bendeki global degil guncellemesini kendim yapıyorum ama zor degil zaten internette videolari var.

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Hocam o fiyata yurtdisindan redmi note 8 getirtip 1500 civari 100tl felan imei atarlar oldu bitti eger o kadar vermiyim diyorsan sahibindende telefoncular var kapida ödeme sistemi ile calisiyorlar ben kendi kullandigim telefonumu (mi 8 se modeli) 1 yıl önce 1500e almistim sp 710 islemcili bu fiyata rakibi yok zaten de simdi fiyatlari 1350 felan dusmus onu alip imei attirabilirsin ya da direk global(direk guncelleme alabiliyor diger telefonlar gibi) halleri satiliyoer.bendeki global degil guncellemesini kendim yapıyorum ama zor degil zaten internette videolari var.
Bir önceki mesajda yazan arkadaş imei kaydetmek 1800 tl oldu diyor. Dediğiniz şey yurtdışından alıp imei kaydetmekse önceki arkadaşın dediği gibi pahalıya geliyor...

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Bir önceki mesajda yazan arkadaş imei kaydetmek 1800 TL oldu diyor. Dediğiniz şey yurtdışından alıp imei kaydetmekse önceki arkadaşın dediği gibi pahalıya geliyor...
Hayir en fazla 100tl 1800tl felan siz telefonun kendi imesini attırırsanız o fiyat benim dedigim eski telefonlarin imeilerini atıyorlar hicbir sorun olmadan kullanabiliyorsunuz

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Hayir en fazla 100tl 1800tl felan siz telefonun kendi imesini attırırsanız o fiyat benim dedigim eski telefonlarin imeilerini atıyorlar hicbir sorun olmadan kullanabiliyorsunuz
Yasal mı peki? İllegal şeylerle uğraşmak istemem de :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Yasal mı peki? İllegal şeylerle uğraşmak istemem de :)
Yasal mi degilmi bilmem fakat herhangi bir cezasi vs yok șahsen bizim full mahalle babamın ișyeri vs herkes bize sorup alıyor babam hakkari șemdinlide calisiyor oraya ıraktan vs hep geliyor ucuza alıp gönderiyoruz isteyenlere aynısını yapan sahibindende telefoncular var onlardan da alabilirsin

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Yasal mi degilmi bilmem fakat herhangi bir cezasi vs yok șahsen bizim full mahalle babamın ișyeri vs herkes bize sorup alıyor babam hakkari șemdinlide calisiyor oraya ıraktan vs hep geliyor ucuza alıp gönderiyoruz isteyenlere aynısını yapan sahibindende telefoncular var onlardan da alabilirsin
Çok teşekkür ederim alırken göz önünde bulunduracağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom