eminakgozz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 80
- İsim
- Mehmet Emin Akgöz
merhaba arkadaşlar annemin telefon general moblie gm6d telefon 3 senelik. sarj oluyor gösteriyor fakat dolmuyor sarja taktığımızda %9 du 1 saat sonra gene baktığımızda %9 du telefoncuya sorduk batarya bozuktur veya sarj girişi bozuktur diyor fakat bu soruna baya büyük fiyatlar soyluyor internetede baktık sistemi sıfırlayın diyor kimisi ben burayada danışmak istedim. sizce ne yapmalıyım sarj girişini temizlesek düzelirmi yada telefoncu tek çaremi farklı önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada telefon hiç bozulmadı herşeyi orjinal.merhaba arkadaşlar annemin telefon general moblie gm6d telefon 3 senelik. sarj oluyor gösteriyor fakat dolmuyor sarja taktığımızda %9 du 1 saat sonra gene baktığımızda %9 du telefoncuya sorduk batarya bozuktur veya sarj girişi bozuktur diyor fakat bu soruna baya büyük fiyatlar soyluyor internetede baktık sistemi sıfırlayın diyor kimisi ben burayada danışmak istedim. sizce ne yapmalıyım sarj girişini temizlesek düzelirmi yada telefoncu tek çaremi farklı önerilerinizi bekliyorum.