Telefon Şarjda Çalışıyor, Şarjdan Çekince Kapanıyor

desibell

80+
Reaksiyon skoru
21
Redmi note 8 pro telefonum bataryası dolu olmasına rağmen sürekli açılmadan kapanıp tekrar açılıyor, redmi yazısı geliyor, kapanıyor, tekrar redmi yazısı gelip tekrar kapanıyor. sadece şarja takarsam açılıyor, şarjdan çektiğim anda veya birkaç dakika içinde tekrar kapanıyor. Telefonum yurtdısı, miu sürümü 11 de. Şuana kadar sorunsuz kullanıyordum ama birkaç gündür böyle. güncelleme vs. yapmadım.

Çok düşük bütçeniz yoksa artık değiştirin hocam. Telefonun ederi kadar batarya fiyatı var zaten neredeyse. Yine de değiştirecekseniz bataryayı kendiniz alıp kendiniz ya da telefoncuda kendi aldığınız bataryayı taktırmanızı öneririm

pil tasarrufu açıkken de aynısı oluyor mu? işlemciyi kısarak belki pili biraz rahatlatabilir

Orjinal taktırmayın böyle telefonculara.Orjinal deyip saçma sapan şeyler takarlar.Deji vs. taktırın.Veya kendiniz takabilirsiniz çok zor bir şey değil.

Orjinal taktırmayın böyle telefonculara.Orjinal deyip saçma sapan şeyler takarlar.Deji vs. taktırın.Veya kendiniz takabilirsiniz çok zor bir şey değil.
hocam arka kılıfı açması sıkıntı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapışkanı nasıl çıakrtabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok düşük bütçeniz yoksa artık değiştirin hocam. Telefonun ederi kadar batarya fiyatı var zaten neredeyse. Yine de değiştirecekseniz bataryayı kendiniz alıp kendiniz ya da telefoncuda kendi aldığınız bataryayı taktırmanızı öneririm
hocam arka kapak yapışkanlı oldugu için o yağışkanı nasıl açabilirim? youtubede adamlar ısıtıp açıyor sanırım mikro dalgaya falan koyuyorlar. ben nasıl açabiilirim ?

Son düzenleme:
Saç kurutma makinesi işe yarayabilir ancak dikkatli olun mikrodalgaya falan da atmayın

Geri