Neler Yeni

Yardım Telefon şarjdayken çalışıyor şarj dışında hep kapanıyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar 3 gün önce telefon kendini hep yeniden başlatmaya kapatmaya falan başladı sonra şarja taktım şarjda hiç bir sorun olmadan çalışıyor şarjdan çekince ya kapanıyor ya da bir süre açık kalıp kapanıyor ondan sonra da hep kapanıyor açmama rağmen.

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar 3 gün önce telefon kendini hep yeniden başlatmaya kapatmaya falan başladı sonra şarja taktım şarjda hiç bir sorun olmadan çalışıyor şarjdan çekince ya kapanıyor ya da bir süre açık kalıp kapanıyor ondan sonra da hep kapanıyor açmama rağmen.
Bataryanın gg olma ihtimali olabilir

Qing

80+
Telefon ne ? Xiaomi diye tahmin ediyorum. Aynı sorunu nadir olsa da yaşadım daha önce.
Çözüm: Telefonu açınca direk kullanma, kullanırsan arayüz kasıyor ve yeniden başlatıyor kendini. Şifreni gir bir süre kapat daha sonra biraz ana menüde dolaş, daha sonra kullan.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon ne ? Xiaomi diye tahmin ediyorum. Aynı sorunu nadir olsa da yaşadım daha önce.
Çözüm: Telefonu açınca direk kullanma, kullanırsan arayüz kasıyor ve yeniden başlatıyor kendini. Şifreni gir bir süre kapat daha sonra biraz ana menüde dolaş, daha sonra kullan.
Yok xiaomi değil Turkcell T80

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,652
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yok xiaomi değil Turkcell T80
Bataryanın bağlandığı pinleri bir kontrol eder misin, rengi yeşilleşmişse temizle. Bir sıkıntı yok gibiyse batarya değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arka kapak açılmıyorsa tamire ver

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryanın bağlandığı pinleri bir kontrol eder misin, rengi yeşilleşmişse temizle. Bir sıkıntı yok gibiyse batarya değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arka kapak açılmıyorsa tamire ver
Arka kapak zor açılır evet

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
Batarya gg olmuş galiba batarya alıcaksan yan sanayi alma deji batarya al tavsiyem olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom