Neler Yeni

Telefon siparişi kargo da iptal edilir mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tahir Öztürk
iPhone 15 pro almayı düşünüyorum fakat 9 eylülde zam mı gelecek indirim mi gelecek veya 15 serisi almak yerine 16 serisi almak daha mı mantıklı olacak bilmiyorum o yüzden Hepsiburada dan şimdi randevulu sipariş versem iPhone 16 serisi tanıtıldıktan sonra duruma göre kargoda iptal edebilir miyim?

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tahir Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
edemezsin sana gelıp gerı gondermen gerek dıye bılıyorum
Telefonlarda iade yok diye biliyorum, Hepsiburada da kargoda iptal et diye buton çıkıyor ama telefonda çıkıyor mu bilmiyorum

kkk.png

Kargoda iptal edilebilir.

Hayır hocam, biz satıcıyız. Örnek olsun diye gönderdim görseli. Bilgisayar kasası siparişi bu ama sonuçta elektronik.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Arda doğan
iPhone 15 pro almayı düşünüyorum fakat 9 eylülde zam mı gelecek indirim mi gelecek veya 15 serisi almak yerine 16 serisi almak daha mı mantıklı olacak bilmiyorum o yüzden Hepsiburada dan şimdi randevulu sipariş versem iPhone 16 serisi tanıtıldıktan sonra duruma göre kargoda iptal edebilir miyim?
Hayır edemezsiniz ve Neden iphone 16 ?

GirayHan

80+ Platinum
kargoda iptal edebilirsin. aldığın ürünü almayacağını müşteri temsilcisine iletirsin geri gider. yok yapamayız derlerse kapıda teslim almazsın yine geri gider.

YazılımKafa

80+ Silver
Kargoda iptal ediliyor. Hepsiburada zaten izin veriyor. Velevki olmadı kargoyu teslim almayınca zaten otomatik iade oluyor

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
15 pro. 16 düz 60 70k olcak ve hem arka kamera tasarımı hemde 60 HZ çöp. prosuda 80 85k olcak o parayada 15 pro max alınır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom