Neler Yeni

Telefon tamirinden anlayan bakabilir mi ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar benim telefonumun micro usb girişi kırıldı şarj eden parça değilde onu çevreleyen metalimsi şe kırıldı internette 1-2 lira telefoncuya yaptırıyım dedim adam 60 tl istedi yok alt panel değişcekmişte bunlaı telefonun arka kapağına bakarak söyledi yuh dedim ben tamir etmeyi biliyorum ama usta yapsın dedim kazık atmak için yer arıyor Allah tan artık donanımdan birazcık anlıyorumda kzık yemedim sizve ortalama kaç lira tutmalı kuzenimin iphone 6 sına yaptırmıştık 10 liraya aynı adam şimdi 60 lira diyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Resim paylaşır mısın.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar benim telefonumun micro usb girişi kırıldı şarj eden parça değilde onu çevreleyen metalimsi şe kırıldı internette 1-2 lira telefoncuya yaptırıyım dedim adam 60 TL istedi yok alt panel değişcekmişte bunlaı telefonun arka kapağına bakarak söyledi yuh dedim ben tamir etmeyi biliyorum ama usta yapsın dedim kazık atmak için yer arıyor Allah tan artık donanımdan birazcık anlıyorumda kzık yemedim sizve ortalama kaç lira tutmalı kuzenimin iphone 6 sına yaptırmıştık 10 liraya aynı adam şimdi 60 lira diyor
youtube den bakabilirdin ben bugün youtube sayesinde asus zenfone 2 tamir ettim babamın yardımıyla

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom