Yardım Telefon usb interneti vs wireless Acil yardım pls

Eren045

80+
Reaksiyon skoru
18
3 aydan beri telefonu usb ile pc ye bağlıyıp öyle intermet sağlıyorum ve oyunlarda aşırı pingim oluyor ama oynanmıycak seviyede değil normal pingler 20-50 arası iken ben 70-150 arası değişen ping alıyorum.

Wireless alırsam ping im düşer mi bide nasıl wireless almam lazım hani usb var 1 antenli usb şeklinde var 2 antenli var onların aralarında ping farkı olur mu.
Bide internete şöyle bağlanıyorum Türksat kablonet> keenetic router > benim tel > pc

Wireless adaptör yani wifi adaptörü mü istiyorsunuz direk pc ye takılandan

evettt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eee

Son düzenleme:
Hayır çünkü mobil internetler zaten pingli ayrıca kablo ile daha düşük alırsın.

önereceğin wireless var mı

Tamam dışarı cıkıyorum rastgele bişey alıcam YARDIMIZ için Teşekkürler !

3 aydan beri telefonu usb ile pc ye bağlıyıp öyle intermet sağlıyorum ve oyunlarda aşırı pingim oluyor ama oynanmıycak seviyede değil normal pingler 20-50 arası iken ben 70-150 arası değişen ping alıyorum.

Wireless alırsam ping im düşer mi bide nasıl wireless almam lazım hani usb var 1 antenli usb şeklinde var 2 antenli var onların aralarında ping farkı olur mu.
Bide internete şöyle bağlanıyorum Türksat kablonet> keenetic router > benim tel > pc
Ethernet kablosu çek bilgisayara, o USB Wi-Fi adaptörlerle çok uğraştım pek verim alınmıyor, modemin dibinde bile ping yapıyor çoğu.

önereceğin wireless var mı

Tamam dışarı cıkıyorum rastgele bişey alıcam YARDIMIZ için Teşekkürler !
Bu kadar agresif olmasan yardımcı olurduk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,867
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri