Zırto
80+ Bronze
Tamam işte, başka bir uygulama yükleyip deneyin.Telefonun kendi kamera uygulamasi
şu komik olmayan espri saçmalığı ne zaman bitecek acaba9 ay silivri go brr srrt skrrt
Başka uygulama yükledim şimdi 4 tane video çektim sıkıntı yapmadiTamam işte, başka bir uygulama yükleyip deneyin.
Kayıt yapılmadı dahaimei atılmış cihaz mı
Her konu açtığımda yapiyorlar takmıyorum srtikşu komik olmayan espri saçmalığı ne zaman bitecek acaba
open camerayı deneyebilirsin açık kaynakTelefonun kendi kamera uygulamasi
kaçak telefon yani.Başka uygulama yükledim şimdi 4 tane video çektim sıkıntı yapmadi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kayıt yapılmadı daha
Her konu açtığımda yapiyorlar takmıyorum srtik
sana komik gelmiyorsa bakıp geçebilirsin yorum yapma zorunluluğun yok (yaptığım komiklik değil ironi idi zaten)şu komik olmayan espri saçmalığı ne zaman bitecek acaba
hocam telefonu nereden almıştınız?Telefonun kendi uygulamasından başka uygulama kullanmak istemiyorum aslinda
komik değil olamaz da.git onu yaşayana sor komik miymiş? şöyle diye diye bazı şeylere alıştı millet.sana komik gelmiyorsa bakıp geçebilirsin yorum yapma zorunluluğun yok (yaptığım komiklik değil ironi idi zaten)
hocam telefonu nereden almıştınız?
yaş kitlesi düşük olunca, her konuda bu tarz mesajlar oluyorşu komik olmayan espri saçmalığı ne zaman bitecek acaba