Neler Yeni

Telefona bir şey yapılmış olabilirmi

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
bedirhan
Bu süre içerisinde böyle birşeyin imkansız olduğunu düşünüyorum,şifresinide bilmiyor zaten fakat şifreyi bilmeden telefonun şarj giriş kısmından kullanılan bellekler ile telefona herhangi bir yazılım yüklenmiş olabilirmi banka vb hesaplarımı riske sokabilecek ona takıldım biraz.Veya farklı herhangi bir şey.Telefonda riskli bir yazılım vb şey olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum.
5 dakikalık sürede usb ile zararlı yazılım yüklemiş olabilir cok zor değil kaspersky ile taratın virüs bulamazsa bile reset atın dosyaları yedekleyip
Mesaj otomatik birleştirildi:

hicbisey yapamaz
neden

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Onun içini 5 dakikada açıp hemen geri kapatması için rezalet bir işçilik sergilemesi lazım onu da zaten hemen anlarsın sağında solunda çizikler vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Faruk
5 dakikalık sürede usb ile zararlı yazılım yüklemiş olabilir cok zor değil kaspersky ile taratın virüs bulamazsa bile reset atın dosyaları yedekleyip

neden
android mi bu 5dkda şifresini bilmeden zararlı yüklesin

şahin doğan

80+ Platinum

neden
Adam o dükkandan iPhone'un içine sızabiliyorsa o işletim sistemini kendi yazmıştır zaten. 2 tane kıçı kırık USB vs ile giremezsin. Telefon açık olsa Google tabanlı verilerde bir şeyler yapabilir derdim ama telefonda kapalı.

Sawfo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan
Onun içini 5 dakikada açıp hemen geri kapatması için rezalet bir işçilik sergilemesi lazım onu da zaten hemen anlarsın sağında solunda çizikler vs.
Aynı şekilde düşünüyorum.Tek kafama takılan telefona herhangi bir yazılım yükleyip banka vb hesaplarımı ve şifrelerini riske atacak bir şey olabilirmi düşüncesi

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
bedirhan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aynı şekilde düşünüyorum.Tek kafama takılan telefona herhangi bir yazılım yükleyip banka vb hesaplarımı ve şifrelerini riske atacak bir şey olabilirmi düşüncesi
Android olsa belki ama Apple'a yapamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,836
Üyeler
167,012
Son üye
Zagreus7
Top Bottom