Greewe 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 1,042 Reaksiyon skoru 406 10 Ağustos 2025 #1 Deprem ağı gibi önceden haber veren ve biliyorsunuz ki ülkemizde operatörler paragöz rezil şirketler olduğu için deprem anında direk kesiliyor bu durumda azda olsa yardım istememize yarıycak uygulama tavsiyeniz var mı?
Deprem ağı gibi önceden haber veren ve biliyorsunuz ki ülkemizde operatörler paragöz rezil şirketler olduğu için deprem anında direk kesiliyor bu durumda azda olsa yardım istememize yarıycak uygulama tavsiyeniz var mı?
ANYA 80+ Bronze Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 1,400 Reaksiyon skoru 684 10 Ağustos 2025 #2 android ise gerek yok google tarafında bildirim geliyor. ios ise bilmiyorum uygulama indirip öyle yapıyordu paralıydı sanırım
android ise gerek yok google tarafında bildirim geliyor. ios ise bilmiyorum uygulama indirip öyle yapıyordu paralıydı sanırım
misfit 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,425 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 2,809 10 Ağustos 2025 #3 Ben bunları kullanıyorum. Deprem Ağı yazan paralı fakat 23 Nisan'dan beri olan tüm 4.5 üzeri depremlerde bana depremden önce bildirim gönderdi.
Ben bunları kullanıyorum. Deprem Ağı yazan paralı fakat 23 Nisan'dan beri olan tüm 4.5 üzeri depremlerde bana depremden önce bildirim gönderdi.