foolhardy0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
Arkadaşlar telefonuma imei nasıl atabilirim telefonum kaçak ve süresi dolmak üzere
Kurallara tam hakim değilim fakat bu konuda bilgi vermek bana sebebi mi acaba ?Arkadaşlar telefonuma imei nasıl atabilirim telefonum kaçak ve süresi dolmak üzere
Xiaomi Redmi Note 8
Sanırım yasak değil daha önceden konusu açılmış çünküKurallara tam hakim değilim fakat bu konuda bilgi vermek bana sebebi mi acaba ?
Crack önermek ban sebebi olduğunu bildiğimden böyle düşündüm.
technopat değilki burasıKurallara tam hakim değilim fakat bu konuda bilgi vermek bana sebebi mi acaba ?
Crack önermek ban sebebi olduğunu bildiğimden böyle düşündüm.
Technopat ile ne alakası var onu anlayamadım kurallar değiştiyse bilmiyorum ama 3 4 ay öncesine kadar crack önermek yasaktı imei de benim gözümde bir nevi crack.technopat değilki burası
Birisi yardımcı olmazsa youtubeden videoların yorumlarına bak olumluysa eğer bakarak yapmayı denersin.Sanırım yasak değil daha önceden konusu açılmış çünkü
ben en son technopatta crackten ban yedım. burda yemedimTechnopat ile ne alakası var onu anlayamadım kurallar değiştiyse bilmiyorum ama 3 4 ay öncesine kadar crack önermek yasaktı imei de benim gözümde bir nevi crack.