Neler Yeni

Yardım Nokia N8 telefona SIM kart takamıyorum

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Mete
Merhaba nokia n8 telefonum var sim kart takamıyorum bir ara taktım içerde sıkıştı algılamadı zor çıkardım

WIN_20250322_10_19_55_Pro.jpg
WIN_20250322_10_20_07_Pro.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Teknoloji
Tırnakları kırılmıştır o yüzden artık sim tepsisi değişmesi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Teknoloji
Hocam bide belki bir bilginiz vardır bu telefonda nokia store açamıyorum bunun çözümü varmı
Nokia ovi store yıllar önce kapandı onun, internette eski nokia için uygun olan oyun tarzı uygulama yapan vardı ama onuda yapan kişiler zaten 2012-2015 arası çok fazla oyun üreten vardı, araştırırsanız çıkar googleda ama uygulama çok az

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çektiğin örnek görsel var mı bakalım n8 hala nasıl çekiyor
Bekle şarjı bitti şarja taktım patlamassa atarım fotoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nokia ovi store yıllar önce kapandı onun, internette eski nokia için uygun olan oyun tarzı uygulama yapan vardı ama onuda yapan kişiler zaten 2012-2015 arası çok fazla oyun üreten vardı, araştırırsanız çıkar googleda ama uygulama çok az
Hocam bide bu telefona opera veya google indire bilirmiyim? çünkü kendi web tarayıcı sertifika diyip hiç bir açmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Teknoloji
Bekle şarjı bitti şarja taktım patlamassa atarım fotoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bide bu telefona opera veya google indire bilirmiyim? çünkü kendi web tarayıcı sertifika diyip hiç bir açmıyor
İndirsenizde artık doğru düzgün kullanılmıyor, en fazla video çekip, fotoğraf çekip, imei aktifse ve sim yeri sağlamsa yedek telefon yerine geçer. Müzik falan dinlenir başkada bir şey olmaz, hafızası biraz geniş

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Mete
İndirsenizde artık doğru düzgün kullanılmıyor, en fazla video çekip, fotoğraf çekip, imei aktifse ve sim yeri sağlamsa yedek telefon yerine geçer. Müzik falan dinlenir başkada bir şey olmaz, hafızası biraz geniş
Nasıl indirebilirim? google bir bilginiz varmı? ya da bu sertifika sorunu çözülürmü?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Mete
Java, sis uzantılı oyunlar indirmen lazım eski forumlarda oluyor genelde bunlar, çok eskiden maxicep vardı orada nokia symbian için oyun, uygulama üretenler oluyordu
Hocam bide telefonun bataryası azıcık şişmiş gibi sizce ne yapmalıyım bu telefona eski samsung bataryası olurmu

Zzabuza

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,921
Üyeler
170,433
Son üye
Duman_15